Πέμπτη, 28 Μαρ.
20oC Αθήνα

Τι απάντησε η Κρυσταλλία για την σχέση της με τον Δ. Ουγγαρέζο;

Οι Otherview μίλησαν για το πιο ακραίο πράγμα που τους έχει συμβεί, αν τα δύο αγόρια της παρέας έχουν φλερτάρει την τραγουδίστρια του γκρουπ, αλλά και για την σχέση της Κρυσταλλίας με τον Δημήτρη Ουγγαρέζο…

Οι Otherview μίλησαν στο περιοδικό “People” για τον μεγαλύτερο στόχο τους, για το πιο ακραίο πράγμα που τους έχει συμβεί, αν τα δύο αγόρια της παρέας έχουν φλερτάρει την τραγουδίστρια του γκρουπ, αλλά και για την σχέση της Κρυσταλλίας με τον Δημήτρη Ουγγαρέζο!
 
Στην ερώτηση μέχρι που θέλουν να φτάσουν απάντησαν:
 
Κρυσταλλία: Να κάνουμε καριέρα στο εξωτερικό, αλλά να παρέμενα όπως είμαι, κοντά στην οικογένειά μου και χωρίς ναρκωτικά.
Βασίλης: Ο στόχος μας είναι να κάνουμε μουσική. Αν καταφέρουμε να φτάσουμε παραπάνω, μαγκιά μας!
 
Ο Δημήτρης και η Κρυσταλλία μίλησαν για το πιο ακραίο πράγμα που τους έχει συμβεί:
 
Κρυσταλλία: Έρχονται κορίτσια σε μένα, τραβάνε τις κολλητές τους, οι οποίες όπως λένε ντρέπονται γιατί έχουν ψύχωση μαζί μου, είναι αρχικά κοκαλωμένες μπροστά μου και ξαφνικά ουρλιάζουν. Είναι κάτι που με σοκάρει. Το θεωρώ υπερβολή.
Δημήτρης: Μου έγραψε ένα κορίτσι στο facebook: “Δημήτρη μίλα μου γιατί θα πεθάνω, θα αυτοκτονήσω αν δεν σε δω.” Ταράχτηκα και της απάντησα “Μην τα λες αυτά”.
 
Τέλος όταν ρώτησαν την Κρυσταλλία για την σχέση της με τον Δημήτρη Ουγγαρέζο, η ίδια δήλωσε: “Δεν θα ήθελα να απαντήσω. Δεν νομίζω ότι πρέπει να απασχολεί τι κάνω στην προσωπική μου ζωή.”
 

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε