Παρασκευή, 19 Απρ.
15oC Αθήνα

Τί δίαιτα ακολουθεί η Μενεγάκη για να χάσει κιλά πριν τις διακοπές;

Πώς θα χάσει τα 2-3 παραπάνω κιλά η γνωστή παρουσιάστρια πριν βγει στην παραλία;

Ετοιμάζεται για τις διακοπές της η Ελένη Μενεγάκη και όπως κάθε γυναίκα σκέφτεται πως θα χάσει τα 2 με 3 παραπανίσια κιλά που πήρε το χειμώνα. Η ίδια, μάλιστα, είπε στην εκπομπή της την Τρίτη, πως έχει παχύνει απότομα τον τελευταίο καιρό.

 
Η παρουσιάστρια του “Καφέ με την Ελένη” που δοκιμάζει τις λιχουδιές του chef της εκπομπής εξομολογήθηκε ότι μέχρι τις διακοπές δεν πρόκειται να ξανατσιμπολογήσει στο πλατό. “Δεν πλησιάζω, όχι δεν πλησιάζω! Να τα ξεχάσετε αυτά! Έχω παχύνει ξαφνικά από εκεί που είχε γίνει πετσί και κόκαλο… Θέλω να μπορώ να πλακωθώ στο φαγητό το καλοκαίρι και να έχω το περιθώτιο να πιω το ουζάκι μου και να φάω τις ποικιλίες μου”, είχε πει χαρακτηριστικά.
 
Ωστόσο, μίλώντας στο “People” ο κλινικός διατροφολόγος Ηλίας Σακκάς, ο άνθρωπος που η Ελένη εμπιστεύτηκε και συνεργάστηκε μαζί του μετά τις εγκυμοσύνες της για να χάσει τα περιττά κιλά αποκάλυψε τη δίαιτα για να χάσεις 2 με 3 κιλά πριν βγεις στην παραλία.
 
“Η περίπτωση της Ελένης Μενεγάκη δεν είναι καθόλου δύσκολη, γιατί έχει εξαιρετικό μεταβολισμό και μεγάλη αποφασιστικότητα και πειθαρχία. Αυτό που μπορεί να ακολουθήσει, όπως και όλες οι γυναίκες που θέλουν να χάσουν λίγα κιλά είναι: Να πείνει άφθονο νερό, που αραιώνει τα πεπτικά υγρά και δίνει το αίσθημα πληρότητας. Να πει όχι στο βραδινό γεύμα μετά τις 7:00 και να μην τρώει δεκατιανό και απογευματινό σνακ”, ανέφερε.

Διάβασε περισσότερα στο “People” που κυκλοφορεί!

 

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε