Παρασκευή, 19 Απρ.
19oC Αθήνα

Τι δήλωσε η Ν. Μπουλέ μετά την αποχώρησή της από το Dancing!

Στεναχωρήθηκε αρκετά η Νάντια ή ήταν η ιδέα μας;

Το φετινό ”Dancing with the stars” ήταν γεμάτο ανατροπές κι εκπλήξεις, για κάποιους ευχάριστες και για άλλους δυσάρεστες. Η αποχώρηση της Ελεονώρας Μελέτη στο προηγούμενο Live πυροδότησε τις φήμες ότι το κανάλι προωθεί την Νάντια Μπουλέ, κάτι που όμως ”έσβησε” όταν η Νάντια αποχώρησε. Έτσι, οι φήμες έλαβαν τέλος και η ίδια μιλά στην Espresso για την εμπειρία της στο talent show.

Για την αποχώρησή της: ”Κάθε φορά που μειωνόμασταν σε αριθμό, γιατί κάποιος έφευγε, λέγαμε με τον Θάνο τον παρτενέρ μου ότι κάποια στιγμή θ’ αποχωρίσουμε κι εμείς. Ήταν μέσα στο πλαίσιο του παιχνιδιού και απολαύσαμε πραγματικά την παραμονή μας.”

Η ατμόσφαιρα στα παρασκήνια κι η εμπειρία της από το Dancing: ”Δεν ξέρω τι λένε, αλλά η ατμόσφαιρα στα παρασκήνια είναι πολύ ευχάριστη, αν και τα περισσότερα παιδιά που συμμετείχαν στο σόου δεν τα γνώριζα. Μπορεί να είχα συναντηθεί μαζί τους σε κάποιες κοινωνικές εκδηλώσεις, αλλά δεν είχαμε γνωριμία – κι όμως, περάσαμε πολύ καλά. Το κλίμα ήταν πολύ ευχάριστο κι αισθάνομαι ότι πήρα μέρος σε ένα μεγάλο χορευτικό πάρτι που σκοπό είχε να βοηθήσει το ”Make a wish”. Όταν λοιπόν, δεν είσαι επαγγελματίας πάνω στο αντικείμενο κι ο σκοπός είναι φιλανθρωπικός, μπαίνεις ν’ απολαύσεις το παιχνίδι. Έτσι κι έκανα”.

Για τον Κώστα Μαρτάκη, τον Αργύρη Αγγέλου και την Αγγελική Ηλιάδη: ”Νομίζω και οι τρεις που έμειναν έχουν πολύ δυνατά στοιχεία και θα κάνουν ακόμα καλύτερες εμφανίσεις.”

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε