Πέμπτη, 18 Απρ.
19oC Αθήνα

Τι έδειξε η γενική πρόβα πριν τον μεγάλο τελικό της Eurovision… Δες τους αντιπάλους του Λούκα!

Χθες το βράδυ ολοκληρώθηκε η τελική πρόβα κατά τη διάρκεια της οποίας ψήφισε και η Επιτροπή των 43 χωρών που συμμετέχουν στο διαγωνισμό

Χθες το βράδυ ολοκληρώθηκε η τελική πρόβα κατά τη διάρκεια της οποίας ψήφισε και η Επιτροπή των 43 χωρών που συμμετέχουν στο διαγωνισμό. Όσοι βρέθηκαν μέσα στο στάδιο είχαν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν τον 56 διαγωνισμό, όπωςακριβώς θα μεταδοθεί και απόψε στις 22.00.

Μαζί με το κοινό που απολάμβανε τις 25 χώρες του τελικού και η κριτική επιτροπή η οποία απένημε ήδη τα 12άρια της. Εδώ και 2 χρόνια ο θεσμός έχει επαναφέρει την κριτική επιτροπή. Οι κριτές από κάθε χώρα ψηφίζουν και το αποτέλεσμά τους μετρά κατά 50% για την αάνδειξη του νικητή. Καταλαβαίνεις λοιπόν πως η πρόβα generale έχει ιδιαίτερη αξία, αφού είναι η μίση προσπάθεια για το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα.

Το επίσημο fan club της Eurovision το OGAE ήταν εκεί και παρακολούθησε την επίδοση όλων των ομάδων.

1.ΦΙΝΛΑΝΔΙΑ

Πρώτη βγήκε η Φινλανδία με το οικολογικό της τραγούδι και την γλυκιά παρουσία του νεαρού Oscar Paradise

2. ΒΟΣΝΙΑ – ΕΡΖΕΓΟΒΙΝΗ

Ακολούθησε η ΒΟΣΝΙΑ – ΕΡΖΕΓΟΒΙΝΗ, με τον Dino Merlin αρκετά άνετο και κεφάτο επάνω στη σκηνή να τραγουδά το ‘Love in Rewind’

3. ΔΑΝΙΑ

Σειρά για την πιο…rock εμφάνιση της Δανίας. Οι Friend In London είναι κάτι διαφορετικό πάνω στη σκηνή Πολλά τα χειροκροτήματα στο στάδιο αλλά και μέσα στο Press Center.

4. ΛΙΘΟΥΑΝΙΑ

Μεγάλη ανταπόκριση στο κοινό φαίνεται να έχει και η συμμετοχή αυτή. Δεν πήρε τυχαίο το εισητήριο για τον τελικό.

5. ΟΥΓΓΑΡΙΑ

Οι ρυθμοί ανεβαίνουν με το επόμενο κομμάτι από την Ουγγαρία με το εκθαμβωτικό μπλε φόρεμα. Η εικόνα κόλλησε για την ομάδα της Ουγγαρίας, όμως ευτυχώς στιγμιαία…

6.ΙΡΛΑΝΔΙΑ

H σκηνή κοκκίνισε και επάνω της τα δίδυμα από την Ιρλανδία άρχισαν να χοροπηδούν στους ρυθμούς του lipstick

7. ΣΟΥΗΔΙΑ

Ώρα να σπάσουμε κανά γυαλί… Όχι δεν εννοώ πιάτα στα μπουζούκια! Είναι ο Σουηδός που θεωρεί πως το τζάμι που θρυμματίζεται θα του δώσει την πρωτιά! Μια μικρή καθυστέρηση στο να σπάσει το τζάμι, όχι απόλυτος συγχρονισμός με το τραγούδι δηλαδή.


8. ΕΣΘΟΝΙΑ

Σειρά έχει η Εσθονία που έκλεψε τις εντυπώσεις και στον Β’ Ημιτελικό. Το τέχνασμα με το μαντήλι που γίνεται μπαστούνι δεν έπιασε σε αυτή την πρόβα, το τραγούδι όμως αποδόθηκε τέλεια!

9.ΕΛΛΑΔΑ

Και τώρα… Ζεϊμπέκικο. Το ‘Watch my Dance” ακούγεται πολύ διαφορετικό μετά από 4 χορευτικά τραγούδια και αυτό θεωρείται καλό. Στο Press Center πήρε τα πιο πολλά χειροκροτήματα έως τώρα. Καλή επιτυχία Ελλάδα!



Δες εδώ όλους τους αντιπαλους που θα αντιμετωπίσει ο Λούκας Γιώρκας στον τελικό

Mην ξεχάσεις να μπεις και να σχολιάσεις μαζί μας τα πάντα ραντεβού στις 21.00 Μαζί μας θα σχολιάζει και η Αντιγόνη Ψυχράμη

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε