Παρασκευή, 19 Απρ.
21oC Αθήνα

Τι είναι η ομορφιά; Πιστεύεις ότι είσαι όμορφη; Οι 10 καλύτερες beauty ατάκες στο Pinterest!

Τι είναι η ομορφιά; Πιστεύεις ότι είσαι όμορφη; Οι 10 καλύτερες beauty ατάκες στο Pinterest!

Κάποιες είναι διασκεδαστικές, κάποιες σε βάζουν σε σκέψεις, αλλά στο τέλος της ημέρας κρατάς ότι η καθεμία είναι όμορφη με τον δικό της τρόπο!

Η Κυριακή είναι πάντα μια χαλαρή ημέρα για να σκεφτείς πράγματα που δεν είχες σκεφτεί μέχρι τώρα, να διασκεδάσεις ή να χαζέψεις απλώς κάτι πίνοντας τον καφέ σου. Αυτό το post ανήκει και στις τρεις κατηγορίες. Και ξεκινώ με ερώτηση παγίδα (που σε βάζει σε σκέψεις!): τι είναι για εσένα η ομορφιά;

1. Τα υπέροχα μαλλιά
2. Το τέλειο σώμα
3. Το τέλειο πρόσωπο
4. Όλα τα παραπάνω
5. Τίποτα από τα παραπάνω

Και παρόλο που ασχολούμαι με… ομορφιές 24/7 δεν έχω καταλήξει ακόμη… Και κάπως έτσι κατέληξα να ψάχνω στο Pinterest (αγαπημένο μου εργαλείο που ήρθε η στιμή να το ξαναθυμηθούμε) beauty quotes. A.K.A ατάκες που στρέφονται όλες γύρω από την ομορφιά.

PS: Καν’τις Pin στο δικό σου Pinterest (αν δεν έχεις υπάρχει πάντα η εναλλακτική του Facebook) και μην ξεχάσεις να αναφέρεις στο τέλος αυτού του άρθρου ποια είναι η δική σου αγαπημένη beauty ατάκα!

src=https://www.tlife.gr/files/Image/BEAUTY/2012/BEAUTY_NEWS/NOVEBER/30_11/12877548905588475_acM9qs1V_c.jpg

“Υπάρχει ομορφιά στην απλότητα”. Και είναι ένα quote που πρέπει να βάλουμε καλά στο μυαλό μας! Ένα αγόρι απλώς θα στο επιβεβαιώσει!

Δες περισσότερα στο TLIFE!

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε