Τετάρτη, 24 Απρ.
25oC Αθήνα

Τι είπε η Ελεονώρα για την αποχώρησή της από το Dancing!

Η γνωστή παρουσιάστρια μίλησε για όλα στην πρωινή εκπομπή της…

Η Ελεονώρα Μελέτη μετά την αποχώρηση της  από το “Dancing with the stars” μίλησε στην πρωινή εκπομπή της για το προφητικό όνειρο που είδε, αλλά και για το ότι έπρεπε να πάρει 10αρια αυτή τη φορά…

 

Εμφανίστηκε το πρωί στην εκπομπή αρκετά στεναχωρημένη και από ότι είπε και η ίδια τώρα θα μπορεί να λέει περισσότερα πράγματα στην εκπομπή της χωρίς να υπάρχει πρόβλημα: “Τώρα μπορούμε να μιλάμε άνετα και ελεύθερα με πολύ αποκλειστικό ρεπορτάζ και πολλές πληροφορίες.”

 

Πίστευε ότι έπρεπε να πάρει μεγαλύτερη βαθμολογία από αυτή που πήραν: “Θεωρώ ότι έχουμε πάρει 10αρι σε χορογραφίες που δεν ήταν τόσο καλές. Είχαμε πάρει κάτι 10αρια που εμένα μου έκανε εντύπωση. Θεωρώ ότι εδώ πέρα έπαιρνε ένα δεκάρι.”

 

Η γνωστή παρουσιάστρια αποκάλυψε το προφητικό όνειρο που είδε την Κυριακή το βράδυ: “Χόρευα με την Νάντια Μπουλέ, δεν χόρευα με τον Ηλία. Μέσα στην πίστα είχε καρέκλες και εμπόδια και δεν μπορούσα να κάνω την χορογραφία με τίποτα. Ήταν οι καρέκλες μπροστά μου και τις κλωτσούσα για να έχω χώρο και να χορέψω. Τελικά τελειώνει η χορογραφία και και λέει ο κύριος Λάτσιος “Δεν ήταν ότι καλύτερο έχουμε δει από εσένα!”

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε