Παρασκευή, 26 Απρ.
21oC Αθήνα

Τι φοράνε οι celebrities στην παραλία πάνω από το μαγιό τους;

Τι φοράνε οι celebrities στην παραλία πάνω από το μαγιό τους;

Με τι εμφανίζονται οι επώνυμες στην παραλία; Τι επιλέγουν πάνω από το μαγιό τους; Δες και κάνε την κοινωνική κριτική σου. Κι αν σου αρέσει κάτι, γιατί όχι δοκίμασέ το…

Οι επώνυμες είναι αγαπημένες όχι μόνο γιατί ταυτιζόμαστε με το οποιοδήποτε ταλέντο μπορεί να έχουν αλλά γιατί μας δίνουν “τροφή” για σχόλια. Είναι μέσα στην ανθρώπινη φύση (όχι μόνο στη γυναικεία θα τολμήσω να πω) να παρατηρεί τους άλλους και να σχολιάζει άλλοτε θετικά κι άλλοτε αρνητικά ανάλογα με την αισθητική και τον χαρακτήρα του καθενός.

Η εποχή έχει πολύ θάλασσα και ήλιο και είναι αναπόφευκτο να μην σε απασχολεί όχι μόνο το τι θα βάλεις εσύ για να βγεις στην παραλία αλλά και τι φοράνε οι άλλοι. Αυτή τη φορά αφήνω τα μαγιό στην άκρη και σου δίνω μια ιδέα από το τι έχουν επιλέξει οι επώνυμες μέσα στα χρόνια να φορέσουν για να βγουν στην παραλία.

/

Μην σου φαίνεται παλιακή ηεικόνα είναι μόλις ένα χρόνο πριν που η Victoria Beckham ήταν έγκυος και με κόκκινο αρκετά sexy φόρεμα πήγε μαζί με την οικογένειά της στη θάλασσα. Η Chloe Sevigny με αρκετά ρετρό διάθεση επέλεξε ένα ψηλόμεσο τζιν σορτσάκι ενώ η Alessandra Ambrosio φόρεσε ένα φόρεμα που μοιάζει με δίχτυ και καπέλο panamas.

Δες περισσότερα στο TLIFE

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε