Τρίτη, 16 Απρ.
22oC Αθήνα

Τι φόρεσαν οι celebrities αυτήν τη εβδομάδα; Ψήφισε την πιο καλοντυμένη!

Τι φόρεσαν οι celebrities αυτήν τη εβδομάδα; Ψήφισε την πιο καλοντυμένη!

Το Tlife κι αυτή την εβδομάδα έψαξε και βρήκε τις πιο όμορφα ντυμένες γυναίκες στον κόσμο και σου δίνει τη δυνατότητα να δείξεις την προτίμησή σου ψηφίζοντας την πιο καλοντυμένη.

Oι λατρεμένες επώνυμες φίλες μας με την τελευταία λέξη της μόδας καθημερινά βρίσκονται σε soiree και δημόσιες εμφανίσεις και οι επιλογές των ρούχων και των αξεσουάρ τους γίνονται το επίκεντρο της προσοχής σε επίπεδο που περισσότερο ασχολούμαστε με αυτά παρά με τις ίδιες. Εντάξει ας μην είμαι υπερβολική, αν το πρόσωπο που φοράει το ρούχο σου αρέσει και το θαυμάζεις το βλέπεις ως στιλιστική πρόταση ενώ αν το αντιπαθείς αποκλείεις οποιαδήποτε ταύτιση με την αισθητική του.

Το Tlife κι αυτή την εβδομάδα έψαξε και βρήκε τις πιο όμορφα ντυμένες γυναίκες στον κόσμο και σου δίνει τη δυνατότητα να δείξεις την προτίμησή σου ψηφίζοντας την πιο καλοντυμένη. Aυτή την εβδομάδα εμείς ξεχωρίζουμε το ντύσιμο της Anja Rubik.

Η Κatie Holmes επέλεξε μία από τις πιο δυνατές τάσεις του χειμώνα, το βελούδο. Έκανε μία total Tom Ford εμφάνιση με φόρεμα σε στενή γραμμή και κομψές γόβες. Η Αmanda Seyfried φόρεσε την κλασική καμπαρντίνα Burberry και κράτησε τσάντα του οίκου Alexander McQueen. Η Lucy Liu επέλεξε σε κάπα Dolce&Gabbana σε γήινη απόχρωση και το συνδύασε με μπότες Stuart Weitzman.

Μάθε περισσότερα στο TLIFE

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε