Σάββατο, 20 Απρ.
13oC Αθήνα

Τι κοινό έχει ένας Έλληνας επιχειρηματίας με τη Βασίλισσα Μαρία της Αγγλίας, την K.Winslet και την A. Jolie; Τα κοσμήματα!

Κοσμήματα που μπορεί να στοιχίζουν όσα δεν θα βγάλει ένα απλός άνθρωπος σε δύο ζωές. Όλα από έναν και ξακουστό οίκο…

Πολύτιμοι λίθοι και αστραφτερά μέταλλα αμύθητης αξίας! Κοσμήματα που μπορεί να στοιχίζουν όσα δεν θα βγάλει ένα απλός άνθρωπος σε δύο ζωές. Όπως το κόσμημα που φόρεσε η Kate Winslet στον Τιτανικό ή τα αστραφτερά περιλαίμια της Angelina Jolie για την ταινία The Tourist και φυσικά μερικά από τα πιο περίτεχνα αξεσουάρ της βασιλικής οικογένειας. Όλα από έναν και ξακουστό οίκο… Τον οίκο Asprey!

Διαβάζουμε στο “Πρώτο Θέμα” πως πίσω από τον Κολοσσό βρίσκεται ένα ελληνικό όνομα. Ο John Rigas (φωτο δεξιά) που από το 2006 εξαγόρασε τον παραδοσιακό βρετανικό οίκο. 

O John Rigas εγκατέλειψε νωρίς την Ελλάδα και βρέθηκε στην Αμερική όπου και ξεκίνησε τα πρώτα επιχειρημαρικά του βήματα. Σύντομα βρέθηκε στο Λονδίνο μέτοχος σε εταιρία επενδύσεων. Και το 2006 όχι μόνο εξαγόρασε τον οίκο Asprey, που βρισκόταν στα πρόθυρα της χρεοκοπίας, υποσχέθηκε όμως και να τον αναστήσει: “Πέντε χρόνια αρκούν για να δείτε τον αγαπημένο σας οίκο να ξαναζωντανεύει” υποσχέθηκε και το έκανε πράξη σε πολύ λιγότερο χρονικό διάστημα.

Διάβασε περισσότερα και δες φωτογραφίες στο TLIFE

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε