Πέμπτη, 18 Απρ.
18oC Αθήνα

Τι λέει η Ν. Γερμανού για την γυναίκα που θέλει να της ”φάει” την θέση!

Τι είπε η γνωστή παρουσιάστρια για τις φήμες που θέλουν γνωστή γυναίκα να της παίρνει τη θέση από την εκπομπή.

Σε ζωντανή σύνδεση που έκανε η παρουσιάστρια, Χριστίνα Λαμπίρη, με το πλατό της εκπομπής ”Μες την καλή χαρά” της Ναταλίας Γερμανού, οι δύο παρουσιάστριες συζήτησαν για την γυναίκα που θέλει να πάρει τη θέση της Ναταλίας στην εκπομπή.

Η Ναταλία είπε χαρακτηριστικά: ”Εγώ κάνω κάποια πράγματα στην πλάκα, αλλά τελικά το δικό μου το χιούμορ δεν το συμμερίζονται πολλοί. Χτες η ιστοσελίδα η δικιά σας, ανέβασε μια είδηση η οποία ήταν πολύ προσεκτικά γραμμένη, φαινόταν ότι ήταν γραμμένη από άνθρωπο που γνωρίζει… Δεν ήταν είδηση τύπου ”Α, είδαμε την Ναταλία να τρώει σ’ ένα ταβερνάκι μ’ έναν γκριζομάλλη κύριο, οπότε κάτι τρέχει.” Έγραφε, λοιπόν, για μια παρουσιάστρια η οποία έχει διπλαρώσει τους ευθύνοντες του καναλιού και εποφθαλμιά την παρουσίαση της εκπομπής του Σαββατοκύριακου, ότι την θέλει διακαώς κι πως έχει επιλέξει και τον συμπαρουσιαστή της. Επίσης, φωτογράφιζε κάποιες παρουσιάστριες, λέγοντας ότι δεν είναι καστανή, ούτε γεματούλα. ”

Η ίδια, από χθες δέχτηκε πολλά τηλεφωνήματα που της έλεγαν είναι η τάδε… είναι η τάδε…

Το μόνο που έκανε η Ναταλία, θεωρόντας ότι θα είχε πλάκα ήταν να κοινοποιήσει το link του Star στη σελίδα της στο Twitter και σχολίασε πόση πλάκα έχει αυτό.

Τελικά δεν είχε καθόλου πλάκα, αφού μετά από κάτω ξεκίνησε ένα ”τσουνάμι” σχολίων, όπως είπε η ίδια, στο οποίο της έγραφαν διάφορα ονόματα και ρωτούσαν ποια είναι η παρουσιάστρια, που θέλει να της πάρει τη θέση.

”Από την στιγμή που άρχισαν να μπαίνουν ονόματα, άρχισαν να εκθέτουν κυρίες, επαγγελματίες, παρουσιάστριες”, ανέφερε η Ναταλία και συνέχισε λέγοντας: ”αυτό παύει να ‘ναι αστείο, γιατί παίρνει η μπάλα κοπέλες τις οποίες δεν έχουμε κανένα λόγο να τις εκθέτουμε και να τις κατηγορούμε χωρίς λόγο. Δεν ξέρουμε, δεν έχουμε αποδείξεις.”

Όπως είπε η Ναταλία, δεν θα ήθελε να είναι στη θέση αυτών των γυναικών, να βλέπει ξαφνικά τέτοια σχόλια, ότι για παράδειγμα ”η Γερμανού θέλει να μου φάει την εκπομπή”, τόνισε. ”Τι πάει να πει ”θα μου φάει την εκπομπή;” Η εκπομπή δεν είναι δικιά μου, είναι του Alpha και το κανάλι αυτήν την εκπομπή μπορεί να την κάνει ό,τι θέλει. ”

Κλείνοντας είπε πως έχει ένα συμβόλαιο με το κανάλι που την δεσμεύει μέχρι το τέλος της χρονιάς να παρουσιάζει αυτήν την εκπομπή, μαζί με τη Σίσσυ Χρηστίδου, τον Παύλο Σταματόπουλο και τους άλλους και το τι θα συμβεί από το καλοκαίρι και μετά δεν το ξέρει κανείς μας. Είπε: ”Και δεν μπορούμε να απαγορεύσουμε σε καμία παρουσιάστρια να εποφθαλμιά, να λιγουρεύεται την εκπομπή αυτή. Εγώ αγαπώ πολύ αυτήν την εκπομπή και θα ήθελα να συνεχίσω και του χρόνου.”

  

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε