Πέμπτη, 18 Απρ.
22oC Αθήνα

Τι μας επιφυλάσσει η σημερινή Σεληνιακή έκλειψη; Πως επηρρεάζεται το κάθε ζώδιο;

Τι μας επιφυλάσσει η σημερινή Σεληνιακή έκλειψη; Πως επηρρεάζεται το κάθε ζώδιο;

Η Σεληνιακή έκλειψη της 15/6 (σήμερα δηλαδή) επηρεάζει έντονα τους εκπροσώπους των μεταβλητών ζωδίων και ωροσκόπων (Δίδυμοι-Τοξότες, Παρθένοι-Ιχθείς).

Η Σεληνιακή έκλειψη της 15/6 (σήμερα δηλαδή) επηρεάζει έντονα τους εκπροσώπους των μεταβλητών ζωδίων και ωροσκόπων (Δίδυμοι-Τοξότες, Παρθένοι-Ιχθείς).

Η Σεληνιακή έκλειψη δεν είναι τίποτα περισσότερο από μια ενισχυμένη Πανσέληνο, αφού η Σελήνη στην πιο φωτεινή της φάση κρύβεται από τη σκιά της Γης λόγω της αντιδιαμετρικής θέσης του Ήλιου. Με απλά λόγια, το παρελθόν που εκφράζει η Σελήνη (μνήμες, αναμνήσεις, εντυπώσεις που είναι παγιωμένες στον εσωτερικό κόσμο) και εκφράζεται έντονα σε κάθε Πανσέληνο θα πρέπει να ρυθμιστεί μπροστά στα νέα δεδομένα του παρόντος και του μέλλοντος.

Η Σεληνιακή έκλειψη όπως και η κάθε Πανσέληνος δεν συμβολίζει ένα γεγονός όπως συμβαίνει με την Ηλιακή έκλειψη, αλλά την αίσθηση της ολοκλήρωσης μιας κατάστασης που πρέπει να περάσει σε ένα επόμενο στάδιο (συνέχισης, εξέλιξης, λήξης, απώλειας) αφού η ζωή συνεχίζεται και απαιτείται να προχωρήσεις παρακάτω.

Το μεγάλο θέμα όμως είναι πως μπορεί να βλέπεις το δρόμο, να κατανοείς την πορεία που απαιτείται να ακολουθήσεις αλλά να μην έχεις το manual που σου λέει με ποιο πόδι θα κάνεις το πρώτο βήμα, αν και πιστεύεις πως γνωρίζεις πολύ καλά την πρώτη κίνηση που πρέπει να γίνει. Θέλεις να διαφοροποιηθείς από τους άλλους, επιθυμείς να αποδείξεις το μοναδικό σου τρόπο σκέψης και δράσης, αλλά υπάρχουν και αισθήματα που ίσως πληγώσεις, άλλοι άνθρωποι που ίσως προδώσεις, μια ολόκληρη κοινωνία που πρέπει να λάβεις υπόψη σου. Η ισορροπία ανάμεσα στο να πάρεις μια απόφαση βασιζόμενη στην παιδικότητα που κουβαλάς ή στη σοφία που παρατηρείς στο περιβάλλον σου ή έχεις αποκτήσει, η ανάγκη σου να πεις ένα ανέκδοτο τη στιγμή που η ατμόσφαιρα έχει βαρύνει, η έμφυτη τάση σου να μιλήσεις τη στιγμή που πρέπει να ακούσεις είναι μερικά από τα δίπολα πάνω στα οποία θα κινηθείς.

Δρω ή σχεδιάζω να δράσω, μιλάω ή ετοιμάζω το λόγο μου, προτείνω ή περιμένω να ωριμάσουν οι συνθήκες; Δεν υπάρχει σαφής απάντηση στα παραπάνω ερωτήματα, υπάρχει μόνο η ανάγκη σου να εκφράσεις τη διαφορετικότητα του χαρακτήρα σου αφού δεν μπορείς να βλέπεις συνέχεια ειδήσεις γύρω από τις παγκόσμιες αλλαγές αλλά θέλεις να κάνεις και ένα διάλειμμα για διαφημίσεις. Και αντίστροφα όμως, μήπως να σταματήσεις να twittαρεις συνέχεια και να ανοίξεις και κάποιο σοβαρό portal στο οποίο θα διαβάσεις ιδέες και απόψεις από ανθρώπους του πνεύματος;

ΠΩΣ ΕΠΗΡΡΕΑΖΕΙ ΤΟ ΚΑΘΕ ΖΩΔΙΟ;

Κριός
Η Σεληνιακή έκλειψη στον 9ο Ηλιακό σου οίκο θέλει να σου τονίσει την απόσταση που ίσως υπάρχει ανάμεσα στη ζωή που ζεις και σε αυτήν που ονειρεύεσαι να κατακτήσεις. Η δουλειά που κάνεις μπορεί να σε αμείβει ικανοποιητικά, αλλά δεν γνωρίζω τι περιθώριο για πνευματική και προσωπική εξέλιξη σου αφήνει. Η σχέση σου μπορεί να έχει περάσει στη φάση της συνήθειας και αναζητάς τρόπους να προκαλέσεις μια ανατροπή που θα σας ξυπνήσει. Ο κύκλος εκπαίδευσης που ακολουθείς τον τελευταίο καιρό φαίνεται να κλείνει και τώρα θα πρέπει να επανεφεύρεις την πίστη σου στο μέλλον αφού ίσως να υπάρχει απόσταση ανάμεσα σε αυτά που επιθυμείς να διδαχτείς και σε αυτά που μπορείς να εφαρμόζεις στην καθημερινότητά σου. Ίσως τέλος, το πρόβλημα να έγκειται στην υλική πλευρά της ζωής σου που έχεις θεοποιήσει τον τελευταίο καιρό και δεν βλέπεις πως πρέπει να κινηθείς σε άλλη βάση αν θέλεις να συνεχίσεις να βλέπεις ανοιχτό δρόμο μπροστά σου.

Η λύση σε όλα τα παραπάνω είναι σίγουρα ένα ταξίδι (όσο πιο μακριά τόσο πιο καλά, χωρίς όμως να εξωθείς τα οικονομικά σου σε πλήρη κατάρρευση), η συναναστροφή με άτομα που έχουν μια διαφορετική φιλοσοφία ζωής αφού βάζουν προτεραιότητες με βάση τις επιθυμίες της ψυχής και όχι του σώματος ή της τσέπης και ίσως η σκέψη για στροφή καριέρας. Για να δεις την πόρτα που ανοίγεται μπροστά σου θα χρειαστεί να σηκώσεις το βλέμμα σου από το έδαφος και να ονειρευτείς τι υπάρχει πίσω από το σκοτείνιασμα της Σελήνης, αφού ως αυτόφωτος πλανήτης, η λάμψη της συνεχίζει να υφίσταται ακόμα και αν παροδικά τη χάνεις από τη μάτια σου.

Ταύρος
Η Σεληνιακή έκλειψη στον 8ο Ηλιακό σου οίκο πραγματοποιείται μια εποχή που αποφάσισες να δράσεις σύμφωνα με τα δικά σου “θέλω” και “μπορώ” θέλοντας να σου υπενθυμίσει πως υπάρχει και ο Άλλος που εκφράζει τη σεξουαλική έλξη, τη σχέση που σε ξυπνά ή σε βαλτώνει, τη συνεργασία που σε εξασφαλίζει ή σε εγκλωβίζει. Δεν θεωρείσαι χαρακτηριστικός εκπρόσωπος των ζωδίων που παρουσιάζουν ευελιξία στη ζωή τους, με αποτέλεσμα να ζορίζεσαι πολλές φορές να κάνεις το επόμενο βήμα στη ζωή σου που ακολουθεί τη λήξη μιας σχέσης ή συνεργασίας. Ήρθε η ώρα να σου υπενθυμίσει κάποιος πως αυτή η προοπτική είναι που σε κάνει να δρας με χαρακτηριστική αργοπορία στη ζωή σου.

Θα επένδυες σε μια σχέση με ένα άτομο που φαίνεται έτοιμο να παρατήσει τα πάντα και να κυνηγήσει το όνειρό του κάπου μακριά από το σήμερα προτείνοντάς σου να το ακολουθήσεις; Είσαι έτοιμη να ρισκάρεις σε μια οικονομική συνεργασία που ξεκινά ως πείραμα αλλά θα μπορούσε να αποτελέσει τη μελλοντική σου απασχόληση; Πιστεύεις πως το καλό σεξ προϋποθέτει πέρασμα στο επόμενο επίπεδο της σχέσης σου που μπορεί να περιλαμβάνει και συγκατοίκηση; Να σου τονίσω πως αν οι αποτυχίες του παρελθόντος είναι ακόμα μπροστά στα μάτια σου ολοζώντανες καλά θα κάνεις να κάψεις αυτήν την εποχή, να χορέψεις πάνω στα αποκαΐδια ώστε να ξορκίσεις τα φαντάσματα που δεν σε αφήνουν να δεις την καθαρή εικόνα που προβάλει μπροστά σου ως ένα άτομο ή μια εργασιακή ευκαιρία που σε κάνει να ξεκινήσεις από την αρχή με πνοή αισιοδοξίας.

Δίδυμοι
Η Σεληνιακή έκλειψη στον 7ο Ηλιακό σου οίκο δεν είναι ένα αμελητέο γεγονός αφού τεστάρει την πίστη σου σχετικά με την ερωτική σου σχέση, την επαγγελματική σου συνεργασία και γενικότερα τις διαπροσωπικές σου σχέσεις. Ίσως να πρέπει να αναθεωρήσεις κάποιες σκέψεις και απόψεις σου, αφού η γνωστή σου αναδίπλωση ή διπλωματικότητα μπροστά σε σχόλια και παράπονα που δέχεσαι δεν μπορεί να σε γλιτώσει πλέον από τις κακοτοπιές των καυγάδων και της ρήξης κάποιων σχέσεων.

Καλό θα ήταν αυτήν την εποχή να φροντίσεις να κλείσεις υποθέσεις που χρονίζουν, θέματα που έχουν σφηνωθεί στο μυαλό σου και δεν σε αφήνουν να κάνεις το επόμενο βήμα στη ζωή σου. Αυτό μπορεί να σημαίνει πως έφτασε η ώρα να ξορκίσεις μια σχέση του παρελθόντος, να σταματήσεις να θεωρείς πως όταν τελειώνει μια ερωτική σχέση μπορεί να υπάρξει η φιλία, πως οι σχέσεις είναι πράγματα που μπορείς να ρυθμίζεις κατά το δοκούν. Ο Άλλος (με τη μορφή του συντρόφου, του αφεντικού, του συναδέλφου, του φίλου) είναι παρών και προσπαθεί να σου αποδείξει πως περιμένει πιο υπεύθυνη στάση απέναντί του. Θα του το δείξεις με μια απόφαση που αποδεικνύει πως παίρνεις σοβαρά αυτό που έχεις αναλάβει ή σε αυτό που έχεις εμπλακεί ή θα γίνεις για ακόμα μια φορά το μικρό παιδί που το μόνο που θέλει είναι να ικανοποιεί την έμφυτη περιέργειά του;

Καρκίνος
Η Σεληνιακή έκλειψη είναι πάντα ένα γεγονός που σε επηρεάζει, αφού ο κυβερνήτης σου Σελήνη χάνεται από το οπτικό σου πεδίο για κάποιο χρονικό διάστημα αφήνοντάς σε μετέωρη σε μια αβεβαιότητα. Αυτήν τη φορά η κρίση χτυπά τον 6ο Ηλιακό σου οίκο και έρχεται να σου τονίσει πως δεν είσαι σουπερ ήρωας, πως έχεις τρωτά σημεία που όταν κάποιος καταφέρει να ανακαλύψει και να τονίσει μπορεί να σε κάνει κουρέλι. Καταρχάς, αυτό που φαίνεται να ξέχασες είναι η υγεία σου, αφού θα πρέπει να κλείσεις έναν κύκλο δραστηριοτήτων και να περάσεις στην επόμενη φάση κατά την οποία οι ρυθμοί σου θα πέσουν, αφού τον τελευταίο καιρό υπερέβαλες. Επιπλέον, φρόντισε να διασφαλίσεις την εργασία σου, αφού μπορεί να υπάρξουν “καλοθελητές” που έχουν ως στόχο να σε διαβάλουν αν κατάφερες τον τελευταίο καιρό να σηκώσεις το κεφάλι σου και να αποδείξεις πως υπάρχουν ακόμα ευκαιρίες μέσα σε μια γενικευμένη κρίση που δεν φοβάσαι να ακολουθήσεις ή εφαρμόσεις.

Ίσως πάλι να σου ανατεθεί κάτι νέο στον εργασιακό τομέα που θα σε προβληματίσει, αλλά καλό θα ήταν να αποδείξεις την εργατικότητα και το φιλότιμό σου και να μη δημιουργήσεις εντάσεις και αντιπάθειες. Τέλος, πρόσεχε τις κοινωνικές σου επαφές και συνεργασίες, γιατί δεν είναι όλοι οι άνθρωποι έτοιμοι να θυσιάσουν το εγώ τους για ένα ευρύτερο καλό. Ναι, η διαίσθησή σου δεν πέφτει ποτέ έξω και το γνωρίζεις πολύ καλά. Γιατί να συμβεί το αντίθετο αυτήν τη φορά;

Λέων
Η Σεληνιακή έκλειψη στον 5ο Ηλιακό σου οίκο δεν συμβολίζει μια κακή στιγμή για τη ζωή σου, αφού τονίζει τον τομέα που έχει να κάνει με τα παθιασμένα love affairs, τη θετική σου ανταπόκριση στο ευρύτερο κοινό και τη διάθεση να απασχοληθείς με κάτι δημιουργικό για τη ζωή σου.

Θα καταφέρεις να διαχωρίσεις τα φιλικά με τα ερωτικά σου αισθήματα απέναντι στο άτομο που υπάρχει στη ζωή σου αλλά είναι μπερδεμένος ο ρόλος του; Μήπως θα πρέπει να ξεκαθαρίσει αυτή η σχέση ώστε να μην υπάρχουν παρερμηνείες στο μέλλον; Θα καταφέρεις να ξεφύγεις από τις αναστολές σου σχετικά με τις κινήσεις που πρέπει να κάνεις ώστε να απογειώσεις την καριέρα σου; Θα ρίξεις τίτλους τέλους σε μια σχέση που μπορεί να ξεκίνησε πολύ ελπιδοφόρα αλλά τελικά αποδείχτηκε κάτι που δεν μπόρεσε να σε απογειώσει; Με λίγα λόγια, μη φοβηθείς να πεις και να κάνεις αυτά που θέλει η καρδιά σου γιατί δεν είσαι αθάνατη ώστε να έχεις απέραντο χρόνο για να ξοδεύεις μπροστά σε δειλιάσματα και αναστολές.

Παρθένος
Αυτό που φοβάται περισσότερο ένας Παρθένος στη ζωή του είναι να αντιληφθεί πως αυτό που κάνει, αυτό που ζει, αυτό που ακολουθεί έχει χάσει τις λογικές του βάσεις. Βάλτον σε μια σχέση που δεν έχει αρχή, μέση και τέλος και θα τρελαθεί. Δώστου μια δουλειά που δεν βασίζεται στον καθημερινό, σχολαστικό προγραμματισμό και αισθάνεται πως αεροβατεί. Ανέτρεψέ του το πρόγραμμα που ακολουθεί στον καθαρισμό του σπιτιού του και θα πιστέψει πως ήρθε η συντέλεια του κόσμου. Προσέφερέ του ευκαιρίες να βγει εκτός ορίων και καθορισμένου πλαισίου και θα αισθανθεί πως πνίγεται σε μια κουταλιά νερό.

Αυτό που καλείσαι να κάνεις σε αυτήν τη Σεληνιακή έκλειψη είναι να ανατρέψεις λίγο την εικόνα σου. Αν η δουλειά σου σε πιέζει, σταμάτα να κριτικάρεις του πάντες για την αργοπορία ή ανακολουθία τους και φρόντισε να διορθώσεις ή επιλύσεις τη δική σου ανασφάλεια μπροστά σε μια επανάσταση. Αν επιστρέφεις κάθε απόγευμα στο σπίτι σου και ακολουθείς το ίδιο σχολαστικό πρόγραμμα βαρυγκωμώντας, φρόντισε να το αλλάξεις ξεκινώντας από τις δικές σου ασχολίες και όχι αναζητώντας νέα θύματα για να ξεσπάσεις τον εκνευρισμό σου. Αν κρύβεις κάποια πράγματα ώστε να καταφέρνεις να διατηρείς την αψεγάδιαστη εικόνα σου, τότε μήπως έφτασε η ώρα να πεις κάτι που θα σοκάρει αλλά ταυτόχρονα θα σε λυτρώσει; Σε σοκάρω με αυτά που σου λέω, αλλά θα μπορούσες να με σοκάρεις με τη σειρά σου αν εφάρμοζες κάτι από τα παραπάνω.

Ζυγός
Με τη Σεληνιακή έκλειψη στον Τοξότη και 3ο Ηλιακό σου οίκο αισθάνεσαι πως μια ανώτερη φωνή σου μιλάει και σου τονίζει κάποια σημάδια που θα πρέπει να εξετάσεις προσεκτικά ενώ εσύ συνεχίζεις να επιμένεις πως μόνο η λογική μπορεί να δώσει απαντήσεις και λύσεις. Μην αγχώνεσαι, δεν βρίσκεσαι στα πρόθυρα της τρέλας. Αυτό που συμβαίνει είναι πως η αντίληψή σου σχετικά με τη ζωή γενικότερα μεταβάλλεται και θα πρέπει να μάθεις πως δεν υπάρχει μόνο το άμεσο περιβάλλον σου, οι συγγενείς και οι γείτονες, αλλά πως υπάρχει και μια κοινωνία που πάλλεται σε διαφορετικούς ρυθμούς από αυτούς που έχεις εδώ και καιρό αποφασίσει να ακολουθήσεις στη ζωή σου.

Σε πιο πρακτικό επίπεδο, θα άλλαζες προορισμό των διακοπών σου επειδή ο σύντροφος σου ζήτησε κάτι τέτοιο; Θα δεχόσουν να επενδύσεις στην υπάρχουσα δουλειά σου δεχόμενη να μετακινηθείς για ένα χρονικό διάστημα στο εξωτερικό που θα κερδίσεις εμπειρία και γνώσεις; Θα απομακρυνόσουν από τη δουλειά σου με στόχο να ξεκινήσεις ένα μεταπτυχιακό που μπορεί να σε οδηγήσει σε στροφή καριέρας; Μήπως τα πάντα είναι στο μυαλό σου τελικά και αυτό που φταίει για την απαισιοδοξία σου είναι πως δεν ακούς το ασυνείδητο κομμάτι του εαυτού σου που φωνάζει για το τέλος της αθωότητας και παιδικότητας;

Σκορπιός
Στις Πανσελήνους είσαι από τα άτομα που αισθάνονται να συντονίζονται με το σύμπαν, αφού ο εσωτερικός σου κόσμος αντιλαμβάνεται τα σήματα που φτάνουν στα αισθητήριά σου με διαφορετικό τρόπο από άλλους ανθρώπους που εξετάζουν τα πάντα εκλογικευμένα. Σε μια Πανσέληνο που συνοδεύεται από Σεληνιακή έκλειψη όπως στη σημερινή περίσταση, έχεις την ευκαιρία να αντιμετωπίσεις τις φοβίες σου γύρω από τον οικονομικό τομέα με τρόπο που ακολουθεί τα βαθύτερα ένστικτά σου.

Τον τελευταίο καιρό δρας τόσο safe που θα έλεγε κανείς πως κάνεις το επόμενο βήμα μόνο όταν το τωρινό σου βήμα είναι τόσο στέρεο που κάποιος εξωτερικός παρατηρητής θα έλεγε πως έχεις ήδη βαλτώσει. Και όμως, γνωρίζεις πως το ρίσκο είναι κάτι που μπορεί να σε σκοτώσει, για αυτό προτιμάς να σιγουρέψεις τα κεκτημένα σου και να μην τολμήσεις κάτι που δείχνει εξαιρετικό. Θα σου έλεγα να τολμήσεις να βγάλεις τις παρωπίδες που φοράς και να υποψιάσεις τους γύρω σου πως ετοιμάζεσαι για μια κίνηση που θα ταράξει τα νερά στον οικονομικό και ερωτικό τομέα της ζωής σου, ώστε να τεστάρεις αντιδράσεις. Τώρα προσπάθησε να καταλάβεις τι κρύβει ο καθένας κάτω από τον ενθουσιασμό, την έκπληξη και την ενόχλησή του: αλήθεια ή δόλο; Το ένστικτο θα σε οδηγήσει σε σώφρονες επιλογές σε σύντροφο, συνεργάτη, δουλειά…

Τοξότης
Η Σεληνιακή έκλειψη στο ζώδιό σου είναι ένα σημάδι πως πρέπει να αλλάξεις κάτι στη ζωή σου και μάλιστα σύντομα. Το καθημερινό σου πρόγραμμα επιδέχεται αναθεώρησης, αφού το τρίπτυχο σπίτι-δουλειά-σπίτι είναι πλέον μια βαρετή πραγματικότητα που δεν αντέχεις να συνεχίζεις να κυλάει με τον ίδιο ρυθμό. Η λύση είναι να ανοίξεις τα μάτια και τα αυτιά σου και να δεις τι γίνεται γύρω σου.

Υπάρχουν άλλα άτομα που κάνουν κινήσεις για να βγουν από τα προσωπικά τους αδιέξοδα, και καλό θα ήταν να τα παρατηρήσεις πιο προσεκτικά. Μια νέα γνωριμία ίσως να είναι η απάντηση στο βάλτωμα που αισθάνεσαι, ενώ η απόφαση να επισημοποιήσεις τη σχέση σου μπορεί να λειτουργήσει ως το απαραίτητο ηλεκτροσόκ στη ζωή σου. Αν δεν βλέπεις φως στον επαγγελματικό τομέα, μήπως έφτασε η ώρα να σηκώσεις μπαϊράκι και να πεις τα πράγματα όπως πραγματικά είναι και να σταματήσεις να κρατάς πράγματα μέσα σου που σε λίγο θα δημιουργήσουν έκρηξη οργής; Και κάτι τελευταίο: η ανάμνηση του παρελθόντος είναι όμορφη μέχρι του σημείου που πάει να γίνει και πάλι το παρόν σου. Το μέλλον γράφεται πάντα με νέους μαρκαδόρους γιατί οι παλιοί έχουν ξεθυμάνει…

Αιγόκερως
Με τη Σεληνιακή έκλειψη στο 12ο Ηλιακό σου οίκο έχεις δύο δρόμους: α) να κάνεις γνωστό στον κόσμο αυτό που ετοιμάζεις εδώ και τόσο καιρό και αφορά στη δουλειά ή τη σχέση σου. Ένα νέο ξεκίνημα που φαίνεται να εντάσσεται στα πλαίσια της αναγέννησής σου είναι πλέον πραγματικότητα και καλό θα ήταν να το γιορτάσεις. Μη φοβηθείς να παραδεχτείς την ήττα σου στο παρελθόν που φαίνεται να σου έβαλε μυαλό και τώρα πλέον, όντας περισσότερο θνητή και έχοντας αφήσει το μανδύα της άτρωτης ηρωίδας στην ντουλάπα με τα στοιχειωμένα λάθη, καλό θα ήταν να γιορτάσεις τη νέα σου πραγματικότητα. Μη φοβηθείς να χορέψεις πάνω στα αποκαΐδια μιας ζωής που αφήνεις πίσω σου, αφού μόνο έτσι θα ξεπεράσεις ένα παρελθόν που όσο σκέφτεσαι τόσο περισσότερα λάθη και παραλείψεις ανακαλύπτεις. β) Καιρός να αποχωρήσεις από κάπου ή να αποχωριστείς κάτι που υπήρχε στη ζωή σου τόσο καιρό από συνήθεια. Αν επέλεξες να ακολουθήσεις το δικό σου δρόμο, να θυμάσαι πως μπορεί να έχει μοναξιά. Αν σου επιβάλουν να ακολουθήσεις ένα διαφορετικό δρόμο από αυτό που είχες συνηθίσει, να γνωρίζεις πως έφτασε η ώρα να αναθεωρήσεις άτομα και καταστάσεις που σημαίνουν χαρά, διασκέδαση, δημιουργικότητα και εξισορρόπηση πνεύματος και ψυχής.

Υδροχόος
Η Σεληνιακή έκλειψη στον 11ο Ηλιακό σου οίκο είναι το καμπανάκι για να εξετάσεις αν βλέπεις μέλλον ή μήπως έχεις βαλτώσει σε μια πραγματικότητα που όσο πάει σε βυθίζει όλο και πιο βαθιά. Μήπως έφτασε η ώρα να επενδύσεις στους φίλους σου, να βγεις από το σπίτι σου, να αφήσεις στην άκρη απόψεις και εκκρεμότητες που έχουν να κάνουν με τους γονείς ή το σπίτι σου και να εξετάσεις το προσωπικό σου μέλλον;

Ίσως πάλι η έκλειψη να λειτουργεί εντελώς αντίστροφα, αφού μπορεί να έχεις εστιάσει στην κοινωνική σου ζωή και έχεις αφήσει στην άκρη πιο πρακτικά θέματα της ζωής σου που χρειάζεται να ενδιαφερθείς πριν γίνουν ένα βουνό το οποίο θα μπορούσε να σε καταπλακώσει. Να σου τονίσω πως η απόσταση ανάμεσα σε μια ερωτική και φιλική σχέση είναι μια πολύ λεπτή γραμμή που αν ξεπεράσεις μπορεί να μπερδευτείς τόσο πολύ που θα αναζητάς λύση σε άτομα εκτός του χορού. Να σε υποψιάσω κάπως διαφορετικά: μήπως αναζητάς ένα άτομο να σε τραβήξει από τη ρουτίνα σου και απλά είναι η ιδέα σου πως ερωτεύτηκες;

Ιχθείς
Με τη Σεληνιακή έκλειψη στο Ηλιακό σου ζενίθ ανακινούνται θέματα που εμπίπτουν στον επαγγελματικό τομέα. Μήπως συναντάς εμπόδια στην προσπάθειά σου να θέσεις όρους, να σχεδιάσεις πορείες και να χαράξεις νέους δρόμους που βασίζονται στις δικές σου γνώσεις και επιθυμίες; Μήπως ξυπνούν φαντάσματα του παρελθόντος και φράζουν το δρόμο σου ή προσπαθούν να βάλουν εμπόδια στην εξωστρέφεια που επιδεικνύεις τον τελευταίο καιρό; Ίσως πάλι όλο το σκηνικό να στήνεται στον ερωτικό ή οικογενειακό τομέα της ζωής σου που ο όρος συναίνεση είναι τόσο αφηρημένος όσο και στην κοινωνία μας που για κάποιους έγινε καραμέλα.

Η λύση που σκέφτεσαι σε τέτοιες περιπτώσεις είναι να αλλάξεις πορεία (μια εκδρομή, ένα ταξίδι, μια μετακίνηση κοντά σε συγγενείς σου που σε καταλαβαίνουν), αλλά αυτήν τη φορά ίσως να πρέπει να αντιμετωπίσεις τα προβλήματα face to face. Όποιος δεν μπορεί να σε ακολουθήσει καλύτερα να κατέβει από τη βάρκα σου και να χαράξει τη δική του πορεία. Αφού γνωρίζεις πως έχεις το μαγικό ραβδάκι που ελκύει άτομα κοντά σου, γιατί φοβάσαι να αποχαιρετήσεις κάποια άτομα που κατάντησαν βαρίδια και δεν εξυπηρετούν την εξέλιξή σου;Τίτλος: Τι μας επιφυλάσσει η σημερινή Σεληνιακή έκλειψη; Πως επηρρεάζεται το κάθε ζώδιο;

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε