Σάββατο, 27 Απρ.
16oC Αθήνα

ΤΙ, ΠΩΣ, ΜΕ ΤΙ; To ΤLIFE γίνεται ο στιλίστας σου και απαντάει στις ερωτήσεις σου

Τα κορίτσια της μόδας απαντάνε στις δικές σου ερωτήσεις και σε βοηθούν να κάνεις τις πιο σωστές στιλιστικά επιλογές!

Ανοίγεις την ντουλάπα σου, κάθεσαι μπροστά της και στη θέα των ρούχων σου νιώθεις πως όλα σου τα looks επαναλαμβάνονται. Δεν είναι όμως έτσι αφού αυτό που σου λείπει είναι μία δεύτερη γνώμη ή ένα δεύτερο μάτι ώστε να σε βοηθήσει να δεις τα ρούχα σου αλλιώς.

Συγκράτησε πάντα στο πίσω μέρος του μυαλού σου τους τρεις καθοριστικούς κανόνες στο τι να βάλεις: ο τόπος, ο χρόνος και ο σωματότυπος σου κι αν θέλεις μία μικρή βοήθεια που θα σε βγάλει από το δίλημμα μην διστάσεις να στείλεις την ερώτηση σου στο styling@tlife.gr και το συντομότερο δυνατό η απάντηση στην ερώτηση σου θα είναι on air.

Eρώτηση:

Γεια σας! Με λένε Μαρία, είμαι 30 χρονών και το Μάιο παντρεύομαι και βαπτίζεται και το μωράκι μας. Σκέφτομαι να βάλω ένα απλό και λιτό (χωρίς στρας τούλια και λοιπά) μακρύ φόρεμα. Αν είναι άσπρο τι χρώμα και τι είδους παπούτσια θα ταίριαζαν ώστε να δίνει μια πιο ροκ νότα; Αν είναι μπεζ – ιβουάρ τι παπούτσια θα προτείνατε; Επίσης τι θα μπορούσα να βάλω από πάνω σαν ζακετάκι; Ευχαριστώ πολύ!!

Απάντηση:

Γεια σου, Μαρία. Mία ωραία λύση για εκείνη την εποχή θα ήταν ένα μποτάκι peep toe που θα δώσει τη ροκ νότα που θες (δες φωτό). Aπο πάνω φόρεσε μία εσάρπα με κρόσσια σε λίγο vintage στιλ που θα σε κρατήσει ζεστή και θα έχεις πολύ στιλ.

Μάθε περισσότερα στο TLIFE

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε