Πέμπτη, 25 Απρ.
20oC Αθήνα

Τι βρήκε η Υπ.Ε.Ε στη βίλα της Τζούλιας;

Τι βρήκε η Υπ.Ε.Ε στη βίλα της Τζούλιας;

Μετά από τον έλεγχο στην εταιρεία παραγωγής, κλιμάκιο πήγε για έλεγχο και στο…

… σπίτι της Τζούλιας ώστε να ερευνήσει τα περιουσιακά της στοιχεία. 

«Πρόκειται για έναν τυπικό έλεγχο, όπως όλοι οι άλλοι. Είναι φυσικό επακόλουθο, άλλωστε, εφόσον ο ίδιος έλεγχος διατάχθηκε και πραγματοποιήθηκε και στα γραφεία της εταιρίας του κυρίου Σειρηνάκη. Το μόνο που μπορώ να σας πω, για την ώρα, είναι πως ειδικό κλιμάκιο της υπηρεσίας μας βρίσκεται στο σπίτι της κυρίας Αλεξανδράτου», δήλωσε στην «Espresso» ο γραμματέας της υπηρεσίας Ειδικών Ελέγχων, Γιάννης Καπελέρης.

Ο συνεργάτης και φίλος της Τζούλιας Μένιος Φουρθιώτης δήλωσε στην εφημερίδα: «Είναι αλήθεια ότι το ΣΔΟΕ έκανε έλεγχο και στην κυρία Αλεξανδράτου, ωστόσο δεν βρήκε καμία παρατυπία από μέρους της. Για περαιτέρω πληροφορίες, θα σας παρακαλούσα να καλέσετε τον κύριο Κούγια», 

Για την έφοδο μίλησε και ο δικηγόρος της Τζούλιας, Αλέξης Κούγιας: «Η πελάτισσά μου με ενημέρωσε αμέσως για την παρουσία του ΣΔΟΕ στο σπίτι της, και μάλιστα μίλησα ο ίδιος με τον επικεφαλής του κλιμακίου. Όπως μου μετέφερε η πελάτισσά μου, οι ελεγκτές της υπηρεσίας ήταν αρκετά ευγενικοί και εξέτασαν εξονυχιστικά κάθε στοιχείο που έκριναν απαραίτητο. Από τον έλεγχο επαληθεύτηκαν πλήρως οι ισχυρισμοί της κυρίας Αλεξανδράτου. Δεν βρέθηκαν ούτε χρήματα ούτε λογαριασμοί ούτε κάποιο συμβόλαιο, όπως ακούγεται τελευταία». 

Τελικά κάποιο έγγραφο σχετικό με την κυκλοφορία του DVD δεν βρέθηκε ποτέ!

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε