Παρασκευή, 29 Μαρ.
20oC Αθήνα

Τι χρώμα είναι η δίαιτά σου; Ανακάλυψε πως τα χρώματα σε βοηθούν να χάσεις κιλά…

Τι χρώμα είναι η δίαιτά σου; Ανακάλυψε πως τα χρώματα σε βοηθούν να χάσεις κιλά…

Μάθε να κατηγοριοποιείς τα τρόφιμα σε μία από τις επτά ομάδες τροφίμων ανάλογα με το χρώμα, φτιάξε μόνη σου το πρόγραμμα διατροφής σου με βάση αυτές και δες το αποτέλεσμα στα ρούχα σου.

Εσύ αλήθεια τι χρώμα θα έβαζες στη δίαιτά σου; Πιστεύεις πως το πιάτο σου είναι αρκετά πολύχρωμο; Γιατί στο λέω… Όσο περισσότερα χρώματα έχει η διατροφή σου, τόσο πιο πολλές πιθανότητες έχεις να χάσεις κιλά. What Color Is Your Diet λοιπόν; Μάθε να κατηγοριοποιείς τα τρόφιμα σε μία από τις επτά ομάδες τροφίμων, φτιάξε μόνη σου το πρόγραμμα διατροφής σου με βάση αυτές και δες το αποτέλεσμα στα ρούχα σου.

Τι είναι η “What Color Is Your Diet”?

Πρόκειται για ένα βιβλίο του καθηγητή David Heber που πιστεύει πως σήμερα δεν τρώμε αρκετά φρούτα και λαχανικά, δηλαδή δεν βάζουμε χρώμα στη διατροφή μας. Και οι ειδικοί αναφέρουν πως μια διατροφή γεμάτη χρώμα, είναι ο καλύτερος τρόπος να χάσεις κιλά σταθερά και κυρίως να διατηρήσεις το βάρος σου χαμηλό.

Η ιδέα είναι απλή! Αν πρόκειται για τρόφιμο με έντονο χρώμα, τότε πρέπει να ανήκει στη δίαιτά σου. Μιλάμε για το έντονο κίτρινο της μπανάνας, όχι του cupcake με lemon frosting. Με αυτόν τον τρόπο δημιουργούνται 7 ομάδες τροφίμων που πρέπει να βάλεις στο μενού για να κάνεις σωστή διατροφή.

KANE KΛΙΚ ΕΠΑΝΩ ΣΤΙΣ 7 ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΧΡΩΜΑΤΩΝ.

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε