weather-icon °C AΘΗΝΑ
,

Τι ζώδιο είναι η σχέση σου; Μάθε και δες τι μπορεί να σημαίνει…

Τι ζώδιο είναι η σχέση σου; Μάθε και δες τι μπορεί να σημαίνει… | Newsit.gr

Τι ζώδιο είναι η σχέση σου; Ανάλογα με το πότε ξεκίνησε, μπορεί να έχει επιρροές από το ζώδιο εκείνων των ημερών και να αποκτά έτσι κάποια ιδιαίτερα χαρακτηριστικά.

Τώρα, ως προς το ποια είναι η …ημερομηνία γέννησης της σχέσης σου, αυτό το καθορίζεις εσύ. Είναι εκείνη που θεωρείς με τον σύντροφό σου σαν αρχή ή σαν επέτειο: η πρώτη σας γνωριμία, το πρώτο σας ραντεβού, η πρώτη φορά που βρεθήκατε μαζί σαν ζευγάρι…

Αν θέλεις να μάθεις πιο αναλυτικές προβλέψεις για την πορεία της σχέσης σου κάνε κλικ εδώ

Σχέση που ξεκίνησε στο ζώδιο του ΚΡΙΟΥ (21 Μαρ-20 Απρ)
Αν η σχέση με τον σύντροφό σου άρχισε στις μέρες του Κριού, θα είναι γεμάτη ένταση, ενδιαφέρον και πάθος, που το συντηρείτε και οι δυο σας με ενθουσιασμό. Θα είστε ιδιαίτερα εκδηλωτικοί στην αγάπη σας, πράγμα που δεν συμβαίνει εύκολα, όταν περάσει ο πρώτος ενθουσιασμός. Μια σχέση που γεννήθηκε υπό την επίδραση του Κριού, θα χαρακτηρίζεται από ειλικρίνεια, αφοσίωση και αγάπη. Εκείνο που θα πρέπει να προσέξετε όμως, είναι να κρατάτε την ψυχραιμία σας όταν, αναπόφευκτα θα έρχεστε σε σύγκρουση.

Σχέση που ξεκίνησε στο ζώδιο του ΤΑΥΡΟΥ (21 Απρ-20 Μαΐου)

Αν η σχέση με τον σύντροφό σου άρχισε στις μέρες του Ταύρου, ο ενθουσιασμός και των δυο σας φτάνει μέχρι ..τα αστέρια. Θέλετε να κάνετε μαζί ένα σωρό πράγματα, και θα το καταφέρετε χάρη στην αποφασιστικότητα και στη δύναμη που μεταδίνετε ο ένας στον άλλον. Εκείνο όμως που θα πρέπει να προσέξετε, είναι να μην αφήνετε το πείσμα να μπαίνει ανάμεσά σας. Κι ακόμα, να μην παραμελείτε την κοινωνική αλλά και την επαγγελματική σας ζωή, έτσι καθώς έχετε παρασυρθεί με τον έρωτά σας.

Σχέση που ξεκίνησε στο ζώδιο των ΔΙΔΥΜΩΝ (21 Μαϊου – 21 Ιουν)
Αν η σχέση με τον σύντροφό σου άρχισε στις μέρες των Διδύμων, μπορεί να ξεκινήσει με αρκετό ενθουσιασμό, αλλά και με μια κάποια αστάθεια. Πρέπει να δείξετε υπομονή και καλή προαίρεση, για να προσαρμοστείτε ο ένας στα «χούγια» του άλλου. Έχετε όμως αρκετά καλή επικοινωνία μεταξύ σας και αυτό θα σας βοηθήσει να τα βρείτε. Έτσι θα απολαύσετε την κοινή σας ζωή, που θα είναι γεμάτη από ενδιαφέροντα, κινητικότητα και κοινωνικότητα. Προσέξτε να μην αφήσετε να ατονήσει η ζωντάνια και η επαφή.

Σχέση που ξεκίνησε στο ζώδιο του ΚΑΡΚΙΝΟΥ (22 Ιουν-22 Ιουλ)
Αν η σχέση με τον σύντροφό σου άρχισε στις μέρες του Καρκίνου, θα υπάρχει σιγουριά για τα αισθήματά σας και θα θέλετε και οι δυο να έχει ο δεσμός σας διάρκεια και ουσία. Μπορεί σύντομα να αρχίσετε να κάνετε κοινά σχέδια για το μέλλον. Χάρη στη γλυκύτητα και την τρυφερότητα που θα επικρατεί, θα απολαύσετε όλη τη χαρά και την αγάπη που μπορεί να σας δώσει αυτός ο έρωτας. Απλώς θα πρέπει να προσέξετε τα σκαμπανεβάσματα των διαθέσεων, που οφείλονται στον «σεληνιακό» χαρακτήρα της σχέσης σας.

Σχέση που ξεκίνησε στο ζώδιο του ΛΕΟΝΤΑ (23 Ιουλ-23 Αυγ)
Αν η σχέση με τον σύντροφό σου άρχισε στις μέρες του Λέοντα, πιθανόν να έχει αρκετά στοιχεία επίδειξης, καθώς και οι δυο αισθάνεστε περήφανοι για το ταίρι που έχετε δίπλα σας. Από την άλλη, μπορεί ο καθένας σας να προσπαθεί να επιβάλλει το δικό του, και αυτό πιθανόν να αποτελέσει αφορμή για προστριβές. Χρειάζεται αυτοέλεγχος και ειλικρίνεια σε τέτοιες φάσεις. Έτσι θα μπορείτε να χαρείτε τα καλά της σχέσης σας, που θα σας προσφέρει όμορφες στιγμές, αλλά και αλληλοϋποστήριξη στα «δύσκολα».

Σχέση που ξεκίνησε στο ζώδιο της ΠΑΡΘΕΝΟΥ (24 Αυγ-22 Σεπ)
Αν η σχέση με τον σύντροφό σου άρχισε στις μέρες της Παρθένου, πιθανόν να χρειαστούν κάποιες αρχικές προσπάθειες προσαρμογής, καθώς ο καθένας σας θα διαπιστώνει τις παραξενιές του άλλου και θα πρέπει να τις αντιμετωπίσει. Γρήγορα όμως θα βρείτε τον τρόπο να συνυπάρξετε αρμονικά. Εκείνο που θα πρέπει να προσέξετε, είναι να μην αφήσετε τα ζητήματα της καθημερινότητας και τη ρουτίνα να σβήσουν τον ενθουσιασμό και το ερωτικό πάθος. Να θυμάστε ότι οι εκπλήξεις είναι ο καλύτερος τρόπος να ανανεώνετε τη σχέση σας.

Διάβασε τα υπόλοιπα στο TLIFE


#TAGS MM