Σάββατο, 20 Απρ.
15oC Αθήνα

TLIFE ρεπορτάζ: Το νέο ξεκίνημα και η πρόβα νυφικού της μέλλουσας κυρίας Τζόρβα!

Η Χ. Ατσιδάκου, η πανέμορφη δικηγόρος και μέλλουσα σύζυγος του γοητευτικού τερματοφύλακα του ΠΑΟ, Αλ. Τζόρβα, έκανε τα εγκαίνια του δικηγορικού της γραφείου. Άτομο του περιβάλλοντός της μιλάει για όλα στο TLIFE!

Η Χρυσαυγή Ατσιδάκου, η πανέμορφη δικηγόρος και μέλλουσα σύζυγος του γοητευτικού τερματοφύλακα του ΠΑΟ, Αλέξανδρου Τζόρβα, έκανε στις 24 Φεβρουαρίου τα εγκαίνια του δικηγορικού της γραφείου. Πραγματοποίησε έτσι, ένα όνειρο ζωής και το γραφείο που εγκαινίασε, το άνοιξε με μια καλή της φίλη και βρίσκεται στην οδό Σκουφά στο Κολωνάκι.

To TLIFE, επικοινώνησε με άνθρωπο του οικογενειακού της περιβάλλοντος, ο οποίος δήλωσε, σχετικά με το επίτευγμα της Χρυσαυγής ότι:

”Είναι κάτι που το ήθελε πάρα πολύ. Ήταν όνειρο ζωής για εκείνη, όπως και για κάθε άνθρωπο που έχει ”φάει” αρκετά χρόνια στα θρανία κι αυτό που κάνει, είναι κάτι που του αρέσει πολύ. Έτσι κι η Χρυσαυγή, πήρε την απόφαση και το έκανε. Είναι πολύ χαρούμενη που τα κατάφερε και άνοιξε το γραφείο, παρόλο που είναι μια δύσκολη εποχή. Αλλά αυτό δεν την εμποδίζει να ονειρεύεται και να κηνυγάει τα όνειρά της. Όταν τελείωσε με το μεταπτυχιακό, το είχε στο μυαλό της, τώρα αισθάνθηκε ότι είναι αρκετά ώριμη για να το κάνει και το έκανε. Η κοπέλα με την οποία το άνοιξε είναι πολύ καλή φίλη της. Την γνωρίζει μάλιστα, πολλά χρόνια, από τη σχολή. Είναι χρόνια φίλες και συνεργάτες”.

Ο γάμος της Χρυσαυγής και του Αλέξανδρου, είναι γεγονός, αλλά και οι δύο αποφεύγουν να κάνουν δηλώσεις γι’ αυτόν. Όπως είπε χαρακτηριστικά στο TLIFE, στενός φίλος του ζευγαριού:

”Είναι πάγια τακτική κι επιθυμία του Αλέξανδρου αλλά και δική της, να μην δίνουν πληροφορίες, τουλάχιστον αυτήν τη χρονική στιγμή, για τον γάμο και τις προετοιμασίες του. Για το νυφικό δεν μπορεί να μιλήσει, γιατί δεν έχει καταλήξει ακόμα. Αν θα είναι Έλληνας σχεδιαστής ή όχι. Ακόμα είναι στο ψάξιμο. Το ίδιο και για τα προσκλητήρια. Οι προσκεκλημένοι θα είναι αρκετοί φίλοι, άνθρωποι της showbiz και συνάδελφοι και της Χρυσαυγής και του Αλέξανδρου. Το σίγουρο είναι πως το μυστήριο του γάμου θα τελεστεί στις 17 Ιουνίου στον ιερό ναό Αγίου Δημητρίου Λουμπαρδιάρη, στο Θησείο και η δεξίωση που θα ακολουθήσει θα γίνει στο Island.”

Ρεπορτάζ: Μαρία Πορτοκαλάκη

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε