Πέμπτη, 18 Απρ.
23oC Αθήνα

Το album με τις παιδικές φωτογραφίες της Τάμτα!

Το album με τις παιδικές φωτογραφίες της Τάμτα!

Από μικρό κοριτσάκι είχε κάτι που την έκανε να ξεχωρίζει…

Η Τάμτα έχει καταφέρει να ξεχωρίσει και να αγαπηθεί πολύ γρήγορα και να μπει στη λίστα με τις πιο επιτυχημένες τραγουδίστριες της χώρας. Αν και έχει λίγα χρόνια στην Ελλάδα, η εξέλιξη της στην εκμάθηση της γλώσσας αλλά και στην επαγγελματική της πορεία είναι εντυπωσιακή. Με την φωνή της έχει καταφέρει να συγκινήσει και να κερδίσει κάποια από τα μεγαλύτερα ονόματα της ελληνικής μουσικής σκηνής και μέχρι σήμερα έχει κάνει πολύ δυνατές συνεργασίες.

Το ταλέντο της είναι προφανές, αυτό που ίσως όμως δεν γνωρίζεις είναι ότι η Τάμτα ξεκίνησε το τραγούδι από πέντε χρονών! Μάλιστα, για έξι χρόνια ήταν η βασική τραγουδίστρια σε παιδικά συγκροτήματα.

Η μικρή Τάμτα είχε άστρο αλλά είχε και μεγάλη θέληση αφού δεν σταμάτησε ποτέ να δουλεύει και να κάνει μαθήματα, όπως πιάνο και μπαλέτο. Ακόμα και σήμερα δεν έχει σταματήσει να κάνει μαθήματα!

Η εκπαίδευσή της δεν περιορίζεται μόνο όμως στα καλλιτεχνικά αφού έχει τελειώσει Ρωσική και Αγγλική Φιλολογία στο Πανεπιστήμιο Ξένων Γλωσσών της Γεωργίας.

Παράλληλα, έχει συμμετάσχει σε μια σειρά παιδικών φεστιβάλ τραγουδιού στην γενέτειρά της την  Γεωργία, με σημαντικές διακρίσεις. Επίσης, από τα δώδεκα έως τα δεκατέσσερα χρόνια της είχε πρωταγωνιστικούς ρόλους σε μουσικές θεατρικές παραστάσεις.

Εμείς, την γνωρίσαμε το 2003 μέσα από το “Super Idol”, όπου κέρδισε την δεύτερη θέση. Τα υπόλοιπα είναι λίγο πολύ γνωστά… Δες το album με τις παιδικές της φωτογραφίες:

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε