Πέμπτη, 25 Απρ.
23oC Αθήνα

Το άλμπουμ του γάμου του Νίκου Βουρλιώτη στο TLIFE!

Δες φωτογραφίες από το γάμο του Nivo με την Όλγα Καρπαθάκη…

Με τα ιερά δεσμά του γάμου ενώθηκαν χθες το απόγευμα στην εκκλησία Αγία Σοφία στο Ψυχικό ο Νίκος Βουλρλιώτης και η Όλγα Καρπαθάκη. Το ζευγάρι αντάλλαξε όρκους αιώνιας αγάπης και πίστης σε μια ρομαντική τελετή, στην οποία βρέθηκαν συγγενείς και καλοί τους φίλοι. Το ΤLIFE ήταν εκεί και σου παρουσιάζει το νυφικό άλμπουμ του ζευγαριού.

 

Πρωταγωνίστρια της βραδιάς ήταν ασφαλώς η Όλγα Καρπαθάκη που έλαμπε από ευτυχία μέσα στο νυφικό από δαντέλα, που έχει επιλέξει και το οποίο ήταν σε γραμμή γοργονέ με ουρά. Ενώ, ο Nivo άφησε στην άκρη το σπορ λουκ του και φόρεσε κουστούμι.

 

Κουμπάρος του ζευργαριού ήταν ο καλός φίλος του τραγουδιστή και αντιπρόεδρος του Ερασιτέχνη Ολυμπιακού Νίκος Καραχάλιος, αφού τόσο ο γαμπρός όσο και η νύφη είναι φανατικοί Ολυμπιακοί.

 

Μετά το μυστήριο ακολούθησε πάρτι για όλους τους καλούς φίλους και συγγενείς των νεόνυμφων στο “Κτήμα Ορίζοντες” στο Κορωπί.

Στο γάμο βρέθηκαν μεταξύ άλλων, τα υπόλοιπα μέλη των Goin’ Through, η Μάντα Παπαδάκου με τον σύζυγό της Γιώργο και η Ζέτα Δούκα.

 

Δες το φωτογραφικό άλμπουμ του γάμου του ζευγαριού:

Η νύφη έφθασε στην εκκλησία!

 

Κατευθύνεται προς το μέρος του Νivo!

Δες εδώ περισσότερες φωτογραφίες

 

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε