Πέμπτη, 25 Απρ.
23oC Αθήνα

Το αμοντάριστο υλικό, το κόστος παραγωγής και η αντίδραση του Γάλλου παρτενέρ

Το αμοντάριστο υλικό, το κόστος παραγωγής και η αντίδραση του Γάλλου παρτενέρ

 Μάλλον το ροζ σκανδαλιστικό DVD θα μας απασχολήσει για πολύ καιρό ακόμη…

Αν αναρωτιέστε πόσο στοίχισε η παραγωγή του ροζ DVD που έφερε εκατομμύρια ευρώ στις τσέπες των εμπλεκομένων, η απάντηση είναι 50.000 ευρώ!  Το κλείσιμο της σουίτας του ξενοδοχείου, οι αμοιβές των τεχνικών- κάμερα μαν ή μοντέρ, του ηλεκτρολόγου και του υπεύθυνου φωτισμού αλλά και ήχου, το ανάλογο μακιγιάζ και hairstyling που χρειάστηκε η Τζούλια. Κανονικά ομάδα προσωπικού για το δήθεν ερασιτεχνικό video όπως συνεχίζει να ισχυρίζεται η άτακτη ξανθιά.

 Σύμφωνα με ρεπορτάζ του Star η Τζούλια δεν θα πάρει μόνο 150.000 ευρώ αλλά θα έχει ποσοστά από τις πωλήσεις. Φαίνεται μάλιστα πως υπάρχει όρος στη συμφωνία που λέει πως σε περίπτωση που η Τζούλια θελήσει να γυρίσει και άλλο DVD μέχρι το 2012 είναι υποχρεωμένη να συνεργαστεί με την εταιρεία παραγωγής Sirina. Το αμοντάριστο υλικό από τα γυρίσματα της ταινίας συμπληρώνει τις δυόμισι ώρες και δεν έχει γίνει γνωστό αν θα χρησιμοποιηθεί και για άλλο DVD.

Μέχρι στιγμής έχουν τυπωθεί 120.000 νόμιμα αντίτυπα. Σε περίπτωση που το τεύχος που κυκλοφόρησε μαζί με το ροζ DVD έχει εξαντληθεί και δεν μείνει κανένα αντίτυπο, τα καθαρά κέρδη ανέρχονται στο ένα εκατομμύριο ευρώ. Αυτό θα φανεί σύντομα αφού πρόκειται να βγει νέο τεύχος της εταιρείας και να αποσυρθεί “το απαγορυμένο”.

Δημοσιογράφος του Star μίλησε και με συνεργάτιδα του Γάλλου παρτενέρ της Τζούλιας, Ίαν Σκοτ. Αρχικά είπε πως “ο Ίαν δεν συνεργάζεται με αρχάριες” και πως αυτή τη στιγμή ο διάσημος πορνοστάρ «δεν θέλει να δουλέψει στην Ελλάδα», επειδή «κάτι πήγε στραβά» και «δεν θέλει προς το παρόν» να έχει καμιά σχέση με τη χώρα μας.

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε