Παρασκευή, 29 Μαρ.
18oC Αθήνα

Το δώρο-έκπληξη του Παύλου στην Μαρί Σαντάλ!

Το δώρο-έκπληξη του Παύλου στην Μαρί Σαντάλ!

Τι δώρο έκανε στην αγαπημένης του…

Ένα δώρο-έκπληξη έκανε ο Παύλος στην αγαπημένη του Μαρί Σαντάλ για τα γενέθλιά της. Ο γιος του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου που πέρασε μέρος των καλοκαιρινών διακοπών του μαζί με την οικογένειά του στον Αργοσαρωνικό, διάλεξε ένα ξεχωριστό κόσμημα από γνωστό κοσμηματοπωλείο στις Σπέτσες.
 
Μπορεί η Μαρί Σαντάλ να έχει μια μεγάλη συλλογή από κοσμήματα, αλλά το δώρο του Παύλου είχε ιδιαίτερη συναισθηματική αξία, αφού το αγόρασε για τα γενέθλιά της. Η ίδια ήταν ιδιαίτερα χαρούμενη και συγκινημένη από την όμορφη κίνηση του συζύγου της, που πρασπαθεί να της δείχνει με κάθε τρόπο πόσο την αγαπά και την προσέχει.
 
Σύμφωνα με δημοσίευμα της “Real Life”, το ζευγάρι πριν λίγες μέρες έκανε τη βόλτα του στα σοκάκια των Σπετσών, όταν ο Παύλος κατευθύνθηκε μαζί με την καλή του στο κοσμηματοπωλείο Dinos στην Ντάπια. Εκείνος μάλιστα δεν δυσκολεύτηκε να επιλέξει… αφού η Μαρί Σαντάλ βρήκε αμέσως ένα κόσμημα που της ταίριαζε πολύ! Πρόκειται για ένα κολιέ με πολύτιμες πέτρες που την ενθουσίασε από την πρώτη στιγμή.

Διάβασε περισσότερα στο TLIFE

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε