Παρασκευή, 19 Απρ.
17oC Αθήνα

Το Ελληνικό prive club των πλούσιων και διάσημων!

Το Ελληνικό prive club των πλούσιων και διάσημων!

Διασκέδαση και φαγητό για λίγους και..εκλεκτούς  της high society σε member club εστιατόριο στο Κολωνάκι!

Πρόκειται για το πρώτο πριβέ κλαμπ μόνο για VIPS στην Ελλάδα και είναι δημιούργημα των αδελφών Χρύσανθου και Σπύρου Πανά.

Σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας RealNews,μέλη του club είναι η Άννα Βίσση, ο Σωκράτης Κόκκαλης junior,ο Μιχάλης Χατζηγιάννης,ο Πάρης Κασιδόκωστας,η Εριέττα Κούρκουλου, ο Κωνσταντίνος Μαρκουλάκης, η επιχειρηματίας Νταίζη Μανιατοπούλου και πολλά άλλα γνωστά ονόματα της Αθηναϊκής high society!

Όλα τα μέλη για να μπουν στο Salon de Bricolage θα πρέπει να έχουν μαζί τους την ειδική ηλεκτρονική κάρτα μέλους με το όνομά τους χαραγμένο πάνω της. Πρόσφατα στο πριβέ κλαμπ η σύντροφος του Σάκη Ρουβά, Κάτια Ζυγούλη διοργάνωσε το πάρτυ έκπληξη για να γιορτάσουν τα 38α γενέθλια του τραγουδιστή!

Ο χώρος είναι μακρόστενος,ατμοσφαιρικός με μια βαριά σκούρα κουρτίνα να επικρατεί και να καταλήγει σε ένα μεγάλο τραπέζι 14 ατόμων.Το μενού αποτελείται από πιάτα κλασικής γαλλικής κουζίνας αλλά έχει και απλές αλλά νόστιμες γεύσεις , από  πίτσα και hot dog μέχρι rib eye με υπέροχη bearnaise, Thai κοτόπουλο και fish ‘n’ chips…

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε