Πέμπτη, 28 Μαρ.
20oC Αθήνα

Το ελληνικό στέκι των star του Hollywood!

Μία ελληνική ταβέρνα στο Malibu έχει γίνει το αγαπημένο μέρος πολλών σταρ.

Ο Brad Pitt, η Angelina Jolie, ο Tom Hanks, η Britney Spears, ο Leonardo Di Caprio, η Pamela Anderson, ο Pierce Brosnan και ο Richard Gere είναι μόνο κάποιοι από αυτούς που στχνάζουν στο εστιατόριο του Αντώνη Κουρσάρη.

“Στο Λος Άντζελες έφτασα το 1984. Δημιούργησα τέσσερα μαγαζιά αλλά σήμερα διατηρώ μόνο το ένα, τη γνωστή “Tavern Tony”. Αυτό το μαγαζί ήταν που με κράτησε στην Αμερική”, περιγράφει ο ιδιοκτήτης της ταβέρνας στο Πρώτο Θέμα. O Τόνυ Κουρσάρης έφυγε από την Κέρκυρα όταν ήταν ακόμη 15 ετών και βρέθηκε στο Malibu της Αμερικής να σερβίρει ελληνικές νοστιμιές.

“Βρήκα αυτό το χώρο, ο οποίος θυμίζει Ελλάδα, όπως και όλη η περιοχή άλλωστε. Το ανακαίνισα, το διακόσμησα μόνος μου και σήμερα είναι το δεύτερο σπίτι μου. Δεν είναι τυχαίο που πολλά αμερικανικά lifestyle περιοδικά όπως το People και το In Touch συνεχώς αναφέρουν την ελληνική ταβέρνα ως σημείο συνάντησης των αστέρων του Μαλιμπού”, συνεχίζει ο ίδιος.
 
“Ο James Cameron έκανε εδώ ένα πάρτι όπου πραγματικά το διασκεδάσαμε εμείς και φυσικά εκείνος πολύ. Εκείνη τη νύχτα σπάσανε τα μισά πιάτα του μαγαζιού, χόρεψαν πολύ αλλά κι εμείς περάσαμε υπέροχα. Μια άλλη φορά ήταν εδώ η Britney Spears. Όπως έπαιζε η ορχήστρα μια σερβιτόρα ξεκίνησε να χορεύει τσιφτετέλι. Ξαφνικά σηκώνεται η Britney πιάνει τη σερβιτόρα από το χέρι, ανεβαίνουν σε ένα τραπέζι και χορεύουν για πολύ ώρα. Μείναμε όλοι με το στόμα ανοιχτό”, περιγράφει ο Τόνυ Κουρσάρης.

Ο Τόνυ Κουρσάρης κρατάει αγκαλιά το παιδί της Britney Spears που ακολουθεί από πίσω

Το μυστικό της επιτυχίας της ταβέρνας είναι ότι αφήνει τους πελάτες να απολαύσουν το φαγητό με την ησυχία τους. Ο φακός των paparazzi δεν μπαίνει ποτέ στο μαγαζί να ταράξει την ηρεμία τους.

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε