Παρασκευή, 29 Μαρ.
20oC Αθήνα

Το γλέντι και η προετοιμασία του Λούκα για τον τελικό!

Μάθε όλο το παρασκήνιο, τα ευτράπελα που έγιναν στον πρώτο ημιτελικό και τις αντιδράσεις της ελληνικής αποστολής, όταν ανακοινώθηκε πως περάσε η Ελλάδα στον τελικό.

Μπορεί να κέρδισε την πρώτη μάχη στους ημιτελικούς της Eurovision και να πήρε το πολυπόθητο εισιτήριο για τον τελικό, αλλά η ελληνική αποστολή δεν επαναπεύεται σε αυτό. Ο Λούκας, ο Stereo Mike και οι χορευτές αφού γλέντησαν την πρώτη νίκη στους ημιτελικούς, ξεκουράστηκαν και ξεκινούν την προετοιμασία τους για τον τελικό.

 

Σήμερα το πρόγραμμα τους περιλαμβάνει λίγη γυμναστική για καλή φυσική κατάσταση και πρόβα για το “Watch my dance”. Εξάλλου, ο Λούκας όπου κι αν βρεθεί δεν διστάζει να τραγουδήσει το ελληνικό κομμάτι του τραγουδιού και να ξεσηκώσει τον κόσμο.

 

Όσο για το βράδυ του ημιτελικού, ο Λούκας και η υπόλοιπη ομάδα ήταν πολύ ενθουσιασμένοι και έφθασαν στο ξενοδοχείο, με την ελληνική σημαία στους ώμους. “Περάσαμε! Το πιστεύαμε! Ήταν περιπετειώδης ο δρόμος μας μέχρι εδώ και νιώσαμε δικαίωση. Δώσαμε την ψυχή μας!”, είπε ο Λούκας στους Έλληνες δημοσιογράφους που τον περίμεναν.

Δες εδώ τις δηλώσεις του Λούκα Γιώρκα και του Κωνσταντίνου Ρήγου

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε