Πέμπτη, 25 Απρ.
20oC Αθήνα

Το “Just the 2 of us” στο πλευρό του Παναγιώτη Πετράκη!

Την παράσταση “Μαίρη-Μαίρη” με τον Παναγιώτη Πετράκη και την Αντιγόνη Δρακουλάκη παρακολούθησαν οι πρωταγωνιστές του “Just the 2 of us”!

Στη θεατρική παράσταση του Γιώργου Κιμούλη “Μαίρη-Μαίρη” βρέθηκαν οι συμμετέχοντες από το “Just the 2 of us”. Οι διαγωνιζόμενοι του μουσικού παιχνιδιού βρέθηκαν στο θέατρο “Πόρτα” για να χειροκροτήσουν τον Παναγιώτη Πετράκη που πρωταγωνιστεί στην παράσταση.

 
Το “Μαίρη – Μαίρη” ανέβηκε για πρώτη φορά στο Μπρόντγουαιη το 1961 και παρέμεινε για τέσσερα περίπου χρόνια κάνοντας 1572 παραστάσεις. Ήταν μια τεράστια εμπορική επιτυχία που κέρδισε ταυτόχρονα και μια υποψηφιότητα Τόνυ για την πρωταγωνίστρια του Βarbara Bel Geddes. Το 1963 σκηνοθετήθηκε για τον κινηματογράφο από τον Mervyn LeRoy, με την Debbie Reynolds στο ρόλο της Μαίρης.
 
Η παράσταση ανεβαίνει σε μετάφραση, διασκευή και σκηνοθεσία Γιώργου Κιμούλη και πρωταγωνιστούν: Αντιγόνη Δρακουλάκη, Παναγιώτης Πετράκης, Μάνος Παπαγιάννης, Ισίδωρος Σταμούλης, Ευγενία Παναγοπούλου.
Στην παράσταση βρέθηκαν μεταξύ άλλων, ο Χρήστος Χολίδης με την Μαρία Μπεκατώρου, η Ελένη Φιλίνη, η Μαρία Κορινθίου και ο Δημήτρης Ουγγαρέζος.
 
Δες φωτογραφίες από τους καλλιτέχνες που βρέθηκαν στην παράσταση:


Η Ελπίδα, ο Χρήστος Χολίδης, η Μαρία Μπεκατώρου και η Μαρία Κορινθίου!


Από την παράσταση δεν έλειψε και ο Μιχάλης Μουρούτσος!

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε