Σάββατο, 4 Μαΐ
21oC Αθήνα

Tο Kinect φέρνει τo γυμναστήριο στο σπίτι σας!

Η Microsoft δείχνει μερικές από τις προηγμένες δυνατότητές του Kinect με τη δημιουργία του Your Shape Fitness Evolved, του πρώτου παιχνιδιού γυμναστικής από την Ubisoft.

Το Your Shape Fitness Evolved μπορεί να θυμίζει σε πολλούς το δημοφιλές Wii Fit Nintendo όμως είναι κατά πολύ ανώτερο μιας και η εκπληκτική κίνηση αλλά και η έλλειψη χειριστηρίου θα κάνει πολλούς χρήστες να νομίζουν οτι βρίσκονται στο γυμναστήριο.

Το πρώτο που έχει να κάνει ο χρήστης με το που ξεκινήσει το παιχνίδι είναι να αφήσει το Kinect να σαρώσει το σώμα του, έτσι ώστε να πάρει μία αρχική βάση για να μπορεί στην πορεία να καταγράφει την πρόοδό που έχει κάνει.

Στη συνέχεια ο χρήστης περνάει ένα πρώτο τεστ ασκήσεων (Your Shape) για να καταλάβει το Kinect πόσο fit είναι και ανάλογα να θέσει τη δυσκολία των ασκήσεων.

Το παιχνίδι έχει τρεις βασικές επιλογές ασκήσεων που είναι το Personal Trainer που περιλαμβάνει διάφορες ασκήσεις ανάλογα με το τι αποτέλεσμα θέλει να πετύχει ο χρήστης, π.χ. μυϊκή ενδυνάμωση, κάψιμο λίπους και άλλα.

Το Fitness Class που επιτρέπει στο χρήστη να συμμετέχει σε ασκήσεις όπως Yoga, Cardio Kick Boxing και άλλα, ενώ η τρίτη επιλογή είναι το Gym Activities και σίγουρα αποτελεί την πιο διασκεδαστική επιλογή αφού ο παίχτης γυμνάζεται μέσα από μία σειρά μίνι παιχνιδιών.

Τέλος εννοείται οτι σε κάθε επιλογή εκγύμνασης υπάρχει ένας εικονικός γυμναστής που δείχνει ακριβώς τις κινήσεις που πρέπει να κάνει ο χρήστης.

Το Your Shape Fitness Evolved είναι σίγουρα ένα από τα παιχνίδια που μας δείχνουν τι μπορεί να κάνει η τεχνολογία του Kinect.

Η πλοήγηση στα μενού γίνεται αποκλειστικά με τα χέρια ενώ η ανίχνευση κάθε κίνησης του χρήστη την ώρα που γυμνάζεται είναι απλά εντυπωσιακή.

Πρόκειται για έναν τίτλο που δεν πρέπει να χάσετε αφού σίγουρα θα σας βοήθησει να χάσετε.. τα περιττά κιλά.
 

Βαθμολογία: 9/10

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε