Παρασκευή, 29 Μαρ.
16oC Αθήνα

Το ξέσπασμα της Νάντιας Μπουλέ για τον Γρ. Αρναούτογλου

Η Νάντια Μπουλέ ξεκαθαρίζει για τη σχέση της με τον Γρηγόρη Αρναούτογλου…

Η Νάντια Μπουλέ μίλησε τηλεφωνικά στην εκπομπή της Χριστίνας Λαμπίρη. ”Super Star” και ξεκαθάρισε τη σχέση της με τον Γρηγόρη Αρναούτογλου. Μάλιστα δεν δίστασε να εξομολογηθεί ότι όλα αυτά τα δημοσιεύματα, τα οποία σύμφωνα με την ίδια βασίζονται σε ανακρίβειες, την έχουν κουράσει και την έχουν ενοχλήσει πολύ. Η ίδια αποφεύγει πάντα να μιλάει για τα προσωπικά της, προτιμά να την ρωτούν για τα επαγγελματικά της και μόνο ό,τι αφορά το κομμάτι της δουλειάς της.

”Το βασικό άγχος στο κομμάτι της εκπομπής είναι του καλού αποτελέσματος, όχι τόσο της σύγκρισης. Νομίζω ότι την σύγκριση την κάνουν οι υπόλοιποι παρά εμείς. Δεν ξεκινάμε ποτέ ένα γύρισμα με τη λογική της σύγκρισης ούτε με τη σκέψη για το τι υπάρχει απέναντι, ξεκινάμε για να στήσουμε ένα καλό επεισόδιο. Πάντα ένιωθα ήρεμη προσωπικά. Το τελευταίο διάστημα έχω διαβάσει και έχω ακούσει πολλές διαφορετικές εκδοχές της προσωπικής μου ζωής, οι οποίες δυστυχώς είναι όλες αβάσιμες και δυστυχώς είναι όλες αποτελέσματα επιστημονικής φαντασίας”, τονίζει η Νάντια.

”Το αναφέρω αυτό γιατί, ξέρετε ότι προσπαθώ πολύ συνειδητά να αποφεύγω κάθε αναφορά στην προσωπική μου ζωή και να αποφεύγω κάθε φορά να μιλάω για αυτό το πράγμα. Το λέω αυτό γιατί σε κάθε συνέντευξη σε κάθε ερώτηση υπάρχει το στοιχείο αυτό και το καταλαβαίνω σε κάποιο βαθμό. Αυτό που δεν καταλαβαίνω και που πλέον με ενοχλεί για να είμαι απόλυτα ειλικρινής είναι ότι από την στιγμή που δεν μπαίνω στη διαδικασία να σχολιάζω το συγκεκριμένο κομμάτι να διαβάζω κάθε βδομάδα και μια άλλη διαφορετική εκδοχή η οποία βασίζεται σε αναληθή στοιχεία”, εξηγεί ακόμη μια φορά.

”Και για να είμαι και πιο συγκεκριμένη μου έχει τύχει ακόμα να με πάρει τηλέφωνο δημοσιογράφος να με ρωτήσει αν τυχόν παντρεύομαι και επειδή δεν θέλησα να μπω στη διαδικασία να σχολιάσω για κάτι τέτοιο που γράφτηκε, ο συγκεκριμένος άνθρωπος σε δημοσίευμα του έγραψε το ακριβώς ανάποδο ότι έχω πρόβλημα στην προσωπική μου ζωή και ότι αντιμετωπίζω διάφορα θέματα”, το συγκεκριμένο δημοσίευμα την είχε ενοχλήσει πολύ.

Δες το βίντεο:

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε