Τετάρτη, 24 Απρ.
25oC Αθήνα

Tο live beauty chat event στο TLIFE τώρα! Plus: δώρα Estee Lauder!

Έφτασε η μέρα που θα συζητήσουμε για όλα: μαλλιά, make up, νύχια. Όλες οι hot τάσεις για να τις μάθεις πρώτη πριν απ’ όλες!

Ποια είναι τα νέα hot χρώματα στα νύχια; Είναι το smokey ντεμοντέ; Μπορώ να φοράω nude χείλη την Άνοιξη;

Κορίτσια, μπορεί ο καιρός έξω να μην μας βοηθά να μπούμε σε ανοιξιάτικο mood, όμως σχεδιαστές, make up artists και hair stylists έχουν προσδιορίσει προ πολλού ποιες θα είναι οι hot τάσεις της επόμενης σεζόν! Στο TLIFE τις γνωρίζουμε και δεν κρατιέμαι παρά να τις μοιραστώ μαζί σας!

Σήμερα, λοιπόν, και ώρα 19:00 θα δώσουμε εδώ ραντεβού για να τα συζητήσουμε όλα και να μυηθούμε στις νέες τάσεις πριν από όλες τις άλλες!

Στείλε την ερώτησή σου και κέρδισε!
Όμως τι θα ήταν το ανοιξιάτικο μακιγιάζ χωρίς τα κατάλληλα beauty “όπλα”; Για τον λόγο αυτό κατά την διάρκεια του chat event δύο τυχερές θα μπορέσουν να κερδίσουν δύο σετ μακιγιάζ από την αγαπημένη μας Estee Lauder και την ανοιξιάτικη σειρά Wild Violet.


Πιο συγκεκριμένα, πρόκειται για την πενταπλή παλέτα Pure Color Five Color Eyeshadow Palette που συνδυάζει θερμά σταχτί και ουδέτερα δαμασκηνί χρώματα με μια super shimmer σκιά σε μοβ στο κέντρο αλλά και το μολύβι ματιών Double Wear Stay in Place Eye Pencil- Untamed Violet. H πιο τέλεια μοβ απόχρωση που συνδυάζει και 12ωρη διάρκεια. Super!

Περισσότερες πληροφορίες θα μοιραστώ μαζί σου την Τετάρτη στις 19:00 γι’ αυτό… stay tuned!

Extra info: μέχρι τότε γίνε μέλος στο fanpage του TLIFE στο Facebook και στείλε εκεί τις ερωτήσεις σου! Γιατί… (Τ) Life is beautiful!

 

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε