Παρασκευή, 26 Απρ.
21oC Αθήνα

ΤΟ ΜΥΣΤΙΚΟ ΤΗΣ ΕΠΙΤΥΧΙΑΣ: Τι πρέπει να κάνεις για να έχεις μια ευτυχισμένη σχέση…

ΤΟ ΜΥΣΤΙΚΟ ΤΗΣ ΕΠΙΤΥΧΙΑΣ: Τι πρέπει να κάνεις για να έχεις μια ευτυχισμένη σχέση…

Ένας καυγάς που τον έχεις διαχειριστεί λάθος μπορεί να είναι ισχυρό πλήγμα για τη σχέση. Αντιθέτως μια συγνώμη μπορεί να καταφέρει πολλά.

Ένας καυγάς που τον έχεις διαχειριστεί λάθος μπορεί να είναι ισχυρό πλήγμα για τη σχέση. Αντιθέτως μια συγνώμη μπορεί να καταφέρει πολλά. Η Life & Relationship Coach, Μάρεα Λαουτάρη-Δεληγιάννη μας “προπονεί” ώστε να έχουμε ευτυχισμένες σχέσεις…

Είναι κοινό μυστικό ότι δεν υπάρχει τέλεια σχέση. Ακόμα κι αν για στιγμές ή χρονικές περιόδους αισθάνεστε ότι έχετε την τέλεια σχέση, είναι βέβαιο ότι αυτό το συναίσθημα ευμάρειας και επιτυχίας δεν θα έχει μόνιμη 24ωρη διάρκεια. Υπάρχουν ζευγάρια που είναι συμβατά και ταιριαστά από την πρώτη στιγμή της γνωριμίας τους, όμως κάθε σχέση, χρειάζεται συνειδητή προσπάθεια ευγενούς συμπεριφοράς, συγχώρεσης και αλληλοϋποστήριξης μεταξύ των συντρόφων για να διατηρηθεί και να ευτυχίσει μακροπρόθεσμα.

ΚΑΘΕ ΣΧΕΣΗ ΑΠΑΙΤΕΙ ΠΡΟΣΟΧΗ ΚΑΙ ΓΝΩΣΗ εφόσον οι προστριβές ανάμεσα στους συντρόφους προκύπτουν συχνά στην καθημερινότητά τους χωρίς αυτό να είναι αναγκαστικά κακό. Είναι απλά ανθρώπινο.

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε