Σάββατο, 20 Απρ.
13oC Αθήνα

Το νέο άρωμα της Fergie!

Η γυναικεία φωνή του συγκροτήματος των Black Eyed Peas λανσάρει το δικό της άρωμα.

Η Fergie σε συνεργασία με την Avon δημιούργησε το δικό της άρωμα που φέρει την ονομασία Outspoken και θα είναι στη διάθεση του καταναλωτικού κοινού τον Σεπτέμβριο μέσω του site Avon.com. Πρόκειται για ένα sexy άρωμα που αντικατοπτρίζει την προσωπικότητα της όμορφης τραγουδίστριας.

 
Το Οutspoken φημολογείται πως περιέχει νότες από παγωμένο βατόμουρο και κρίνο. Ο σύντροφος τής Fergie, Josh Duhamel σύμφωνα με δήλωσή του στο StyleList.com παραδέχεται ότι: ” Δεν μου άρεσε το προηγούμενο άρωμα που φορούσε, αυτό όμως νομίζω πως ταιριάζει στα γούστα μου”.
 
”Μ’αρέσει πολύ η Avon γιατί έχει εκφράσει πολλές γυναίκες. Η κάθε μία είναι εντελώς διαφορετική από την άλλη και είναι αφοσιωμένη στον στόχο της. Ήταν πολύ σημαντικό για μένα που μπόρεσα να υλοποιήσω την ιδέα μου. Έχω ένα πιο rock n’ roll στυλ από τις άλλες γυναίκες που έχουν εκπροσωπηθεί από την Avon και χαίρομαι που μου δόθηκε η ευκαιρία να αναδείξω κι εγώ την προσωπικότητα μου”, δήλωσε γεμάτη χαρά η τραγουδίστρια.
 
”Από την μουσική μου μέχρι την γκαρνταρόμπα μου επιδιώκω να δηλώνω με το στυλ μου τη γνώμη μου. Γι’αυτό το πρώτο μου άρωμα εκφράζει το αίσθημα της ανεξαρτησίας. Το Outspoken σίγουρα θα κάνει κεφάλια να γυρίζουν αλλά το σημαντικό είναι πως με αυτό μπορείς να εκφράσεις την προσωπικότητά σου. Ο Josh όποτε το φοράω δεν ξεκολλάει ποτέ από τον λαιμό μου”, συνεχίζει η τραγουδίστρια.

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε