Πέμπτη, 25 Απρ.
22oC Αθήνα

Το οδοιπορικό του TLIFE στη Δονούσα με αφορμή το γάμο της Κ. Παπουτσάκη!

Το οδοιπορικό του TLIFE στη Δονούσα με αφορμή το γάμο της Κ. Παπουτσάκη!

To TLIFE βρέθηκε στη Δονούσα για το γάμο της Κατερίνας και μαγεύτηκε από την ομορφιά του νησιού.

Καλοκαίρι στα ελληνικά νησιά… Μπορείς να σκεφτείς κάτι καλύτερο; Το απέραντο γαλάζιο της χώρας είναι το καλύτερο background για τις καλοκαιρινές εξορμήσεις αλλά και για πιο ιδιαίτερες στιγμές της ζωής μας, όπως είναι για παράδειγμα η μέρα του γάμου μας! Το TLIFE ταξίδεψε μέχρι την Δονούσα με αφορμή τον γάμο της Κατερίνας Παπουτσάκη και του Παναγιώτη Πιλαφά και μαγεύτηκε από την ομορφιά του νησιού των νοτιοανατολικών Κυκλάδων.10 μίλια βόρεια της Αμοργού και ανατολικά της Νάξου κρύβεται ένας μικρός παράδεισος!

/

Ο φωτογράφος του TLIFE Πέτρος Χόντος γύρισε το νησί και κατέγραψε με τον φακό του τις πεντακάθαρες παραλίες με τα γκρίζα βράχια που βουτάνε στα νερά τους, τις γραφικές γωνιές με τα κυκλαδίτικα σπίτια και το υπέροχο ηλιοβασίλεμα.

Η ηθοποιός και ο επιχειρηματίας δεν επέλεξαν τυχαία να παντρευτούν στο νησί που πήρε το όνομά του από τον θεό Διόνυσο, ο οποίος έζησε σ’ αυτό. Φυσικά, στο γάμο της Κατερίνας βρέθηκε όλο το νησί! Οι κάτοικοί του είναι ζεστοί άνθρωποι και ιδιαίτερα φιλικοί, η ομορφιά του τοπίου περνάει και στις ψυχές τους…

Δες το φωτορεπορτάζ του TLIFE

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε