Πέμπτη, 28 Μαρ.
21oC Αθήνα

Το παλάτι Jolie- Pitt στη Σαντορίνη! Δες φωτογραφίες

Το παλάτι του Brad Pitt και της Angelina Jolie στη Σαντορίνη! Με θέα την Καλντέρα, δυο πισίνες και ένα τζακούζι το υπερπολυτελές σπίτι!

Το ηλιοβασίλεμα της Καλντέρας από την Οία της Σαντορίνης φαίνεται πως θέλει να βλέπει τα καλοκαίρια η Angelina Jolie και ο αγαπημένος της Brad Pitt, γι’ αυτό και αγόρασαν ένα υπερπολυτελές ακίνητο στο νησί.

Πολλές φήμες είχαν διαρρεύσει τον τελευταίο καιρό για το αν τελικά το ζευγάρι θα επιλέξει την όμορφη Σαντορίνη για να φτιάξει το εξοχικό του σπίτι.  άλλωστε, η Angelina Jolie είχε λατρέψει το νησί όταν είχε κάνει εκεί τα γυρίσματα της ταινίας “Tomb Rider 2”. To  TLIFE είχε επικοινωνήσει με τον Δήμαρχο Θήρας Αθανάσιο Κουσαθανά, οποίος είχε επιβεβαιώσει την αγορά του σπιτιού.

Σύμφωνα με δημοσίευμα της Espresso, η συνολική έκταση του κτήματος αγγίζει τα 14 στρέμματα. Στην είσοδο του οικοπέδου, οδηγεί ένα μικρό χωμάτινο δρομάκι, όπου θα χτιστεί ένα πετρόχτιστο θυρωρείο. Το ζευγάρι φαίνεται πως με την αγορά του οικοπέδου έδωσε και εντολή να ξεκινήσουν οι εργασίες για τη διαμόρφωσή του.

Δες φωτογραφίες του σπιτιού που δημοσίευσε η Espresso:


Σε μια μαγική τοποθεσία το σπίτι του Brad Pitt και της Angelina Jolie!


To εσωτερικό του σπιτιού και η θέα στη θάλασσα!
 

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε