Παρασκευή, 29 Μαρ.
18oC Αθήνα

Το παραμυθένιο ξενοδοχείο που μένουν William και Catherine! Πόσο θα κοστίσει το ταξίδι;

Σύμφωνα με γνωστή εφημερίδα, αυτό είναι το τετράστερο ξενοδοχείο που μένει το πριγκιπικό ζεύγος στο ταξίδι του μέλιτος. Μάθε πόσο θα κοστίσει συνολικά η δεκαήμερη απόδρασή τους

Ο William και η Kate μπορεί να κράτησαν κρυφό μέχρι τελευταία στιγμή το μέρος που θα πήγαιναν γαμήλιο ταξίδι, δηλαδή τις Σεϋχέλες, αλλά δεν κατάφεραν να κρατήσουν μυστικό το ξενοδοχείο αφού η εφημερίδα Sun δημοσίευσε

φωτογραφίες από το μέρος που μένουν, ενώ μιά άλλη δημοσίευσε το συνολικό κόστος του δεκαήμερου ταξιδιού!

Σύμφωνα με τη γνωστή εφημερίδα, αυτό είναι το τετράστερο ξενοδοχείο που μένει το πριγκιπικό ζεύγος στο ταξίδι του μέλιτος. Τη Δευτέρα λοιπόν ο William και η Kate πέταξαν με ιδιωτική πτήση μεκατεύθυνση ένα από τα 115 νησάκια των Σεϋχελών.

Το συγκεκριμένο ξενοδοχειακό συγκρότημα, που η εφημερίδα κρατά ανώνυμο, αποτελείται από 16 μικρές βίλες κι έχει 40 άτομα προσωπικό. Όλα τα τρόφιμα είναι βιολογικά, φυσικά υπάρχουν υπηρεσίες spa και κάθε βίλα έχει της δική της πισίνα και Jaccuzi, ενώ δεν λείπει ο προσωπικός μπάτλερ αλλά και ο σεφ.

Συνολικά το ταξίδι θα κοστίσει 800,000 δολάρια. Η ιδιωτική πτήση μέχρι τις Σεϋχέλες κόστισε 100.000 δολάρια, ενώ το μισθωμένο ελικόπτερο για να τους πάει μέχρι το νησάκι που μένουν κόστισε ακόμη ακόμη 2.400 δολάρια. Το κόστος για την προστασία του ζευγαριού κατά τη διάρκεια των διακοπών, υπολογίζεται στα 500.000 δολάρια.

Δες εδώ περισσότερες φωτογραφίες

 

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε