Παρασκευή, 26 Απρ.
21oC Αθήνα

Το παράπονο του Τάκη Ζαχαράτου για την Γκερέκου

Ο επιτυχημένος performer μιλάει για την “απαράδεκτη” συμπεριφορά της πρώην υφυπουργού Πολιτισμού!

Ο Τάκης Ζαχαράτος μιλώντας στην εκπομπή “Κορίτσια για σπίτι” αναφέρετει σε ένα περιστατικό με την Άντζελα Γκερέκου το οποίο τον έχει πικράνει.

“Κάναμε μια βραδιά προς τιμήν της Ρένας Βλαχοπούλου στο Θέατρο Badminton, ίσως η πιο σπουδαία που έχει γίνει για τη Ρένα Βλαχοπούλου, την Κερκυραία, και η κ. Γκερέκου ακύρωσε την τελευταία στιγμή την εμφάνισή της, όπου θα έβγαζε ένα λόγο” , υποστηρίζει ο Τάκης.

“Η Ρένα Βλαχοπούλου την περίοδο που ήταν άρρωστη, όσο ήταν στο κρεβάτι του νοσοκομείου, λίγο πριν πεθάνει, υπέγραψε ένα χαρτί το οποίο χρειαζόταν η κ. Γκερέκου για τη μετέπειτα καριέρα της! Και η ίδια, η οποία είναι Κερκυραία, δεν μπόρεσε να παραβρεθεί σε μία τιμητική βραδιά για τη Ρένα Βλαχοπούλου. Αυτό είναι απαράδεκτο!”, συνέχισε ο ίδιος.

Η ενέργεια αυτή, σύμφωνα με τον ίδιο, δεν μπορεί να είναι ενός ανθρώπου που έχει σχέση με τον πολιτισμό: “Δεν μπορείς να έχεις σχέση με τον πολιτισμό, όταν ξεχνάς τις ρίζες σου, τη Ρένα Βλαχοπούλου και ότι είσαι ηθοποιός. Οπότε εμένα δεν μου κάνει εντύπωση όλο αυτό το σκηνικό, αυτή η συμπεριφορά της και μόνο μου έδειξε ότι δεν έκανε τίποτα γι’αυτό το πόστο.”

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε