Τρίτη, 16 Απρ.
24oC Αθήνα

Το πιο διάσημο ”μικρομέγαλο” στον κόσμο! Ποια είναι;

Το διασημότερο μικρομέγαλο 5χρονο, μακιγιάρεται, φοράει πανάκριβα ρούχα και τακούνια! Δες φωτογραφίες!

Μια ηλιόλουστη μέρα στο Μπέβερλι Χιλς, σε έναν ειδικά διαμορφωμένο κήπο, ένα κοριτσάκι γιόρτασε τα 5α του γενέθλια! Κάθεται στην κεφαλή του τραπεζιού, φορά τα αγαπημένα της τιρκουάζ γυαλιά ηλίου και το ροζ φορεματάκι της. Tίποτα ασυνήθιστο μέχρι την στιγμή, που η Suri, ξεπακετάρει μια κούκλα κι οι καλεσμένοι αρχίζουν να φωνάζουν στα ελικόπτερα που πετούν από πάνω τους. Κι αυτό γιατί μέσα στα ελικόπτερα πετούσαν paparazzi που προσπαθούσαν να απαθανατίσουν γι’ ακόμα μία φορά, το πιο διάσημο και πολυφωτογραφημένο 5χρονο του κόσμου.

Στον δικό της πλανήτη, λοιπόν, η Suri, σύμφωνα με την Daily Mail, δεν είναι απλά μια μικρή και άβουλη πριγκίπισσα. Με βάση το εκκλησιαστικό Δόγμα, στο οποίο ο Tom Cruise και η Katie Holmes, πιστεύουν, η Suri – πρέπει και – αντιμετωπίζεται από όλους σαν ενήλικας, που λαμβάνει ελεύθερα αποφάσεις ακόμα και για το ντύσιμο, το μακιγιάζ ή τη διατροφή της.

Η κόρη των δυο διάσημων ηθοποιών λοιπόν έχει τις πανάκριβες τσάντες της, διάλεγει μόνη της τα κραγιον και τις σκιές για το μακιγιάζ της ενώ φροντίζει πάντα τα… ψηλοτάκουνά της, να ταιριάζουν με το φόρεμά της!

Εσύ πιστεύεις ότι κάνουν σωστά οι διάσημοι γονείς της; Θα επηρρεάσει ή όχι τον χαρακτήρα της να φέρεται ως και να ντύνεται σαν ενήλικας;

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε