Παρασκευή, 26 Απρ.
21oC Αθήνα

Το ποσό που ζήτησε η Τζούλια από τους γονείς της!

Το ποσό που ζήτησε η Τζούλια από τους γονείς της!
Έπειτα από την μήνυση που κατέθεσε η Τζούλια κατά του πατέρα της για εξύβριση και συκοφαντική δυσφήμηση δια του τύπου, ξεκινά έναν καινούριο «πόλεμο».
Σύμφωνα με όσα είπε ο δικηγόρος της κος Προβατάς στην εκπομπή «Πρωινή Μελέτη», η Τζούλια ετοιμάζεται να κάνει αγωγή στους γονείς της ζητώντας το χρηματικό ποσό των 5.000 ευρώ για ηθική βλάβη. Τα χρήματα αυτά έχει πρόθεση να τα δώσει στο Σύλλογο Γονέων Παιδιών με Σύνδρομο Down. Η άτακτη ξανθιά όμως δεν σταματάει εκεί. Θα καταθέσει αίτηση ασφαλιστικών μέτρων εναντίον της οικογένειάς της, για να τους απαγορευτεί να χρησιμοποιούν δημόσια το όνομά της.
 
Ο Δημήτρης Κατωπόδης, δικηγόρος του Ζήσιμου Αλεξανδράτου, σε τηλεφωνική επικοινωνία με το NewsIt και με την εκπομπή , δηλώνει ανήσυχος για τις επιπτώσεις που έχουν όλα αυτά στην υγεία των γονιών της Τζούλιας. Ζητάει να βρεθεί μια συμβιβαστική λύση και να λήξει το όλο ζήτημα που έχει πάρει ανεξέλεγκτες διαστάσεις. Μάλιστα, προθυμοποιείται να πληρώσει ακόμα κι εκείνος το ποσό που ζητάει η Τζούλια έτσι ώστε να δοθεί ένα τέλος.
 
Αυτό που θέλουν οι γονείς της είναι να σταματήσουν όλα εδώ υποχωρώντας σε κάθε επιθυμία της άτακτης ξανθιάς.  

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε