Πέμπτη, 25 Απρ.
20oC Αθήνα

Το προσωπικό δράμα του Φώτη Σεργουλόπουλου

Ο πάντα χαμογελαστός παρουσιαστής φαίνεται ότι ξέρει να κρύβει τον πόνο του μπροστά στο φακό.

Ο Φώτης Σεργουλόπουλος εμφανίζεται στην απογευματινή εκπομπή του ευδιάθετος και γεμάτος κέφι. Κανείς δεν μπορεί να καταλάβει ότι περνάει πραγματικά δύσκολες στιγμές το τελεταίο διάστημα. Σύμφωνα με δημοσίευμα της Espresso, ο αγαπημένος του πατέρας, κύριος Γιώργος, βρίσκεται στο νοσοκομείο και δίνει μάχη για τη ζωή του.

Όλα ξεκίνησαν στις αρχές του χρόνου, που αντιμετώπισε σοβαρά καρδιακά προβλήματα. Παρόλο που βρισκόταν σε καλό στάδιο, πριν από ένα μήνα η κατάστασή του επιδεινώθηκε και σύμφωνα με τους θεράποντες γιατρούς του η υγεία του δεν είναι πολύ καλή. 

Ο παρουσιαστής βρίσκεται συνέχεια στο πλευρό του αφού τον επισκέπτεται καθημερινά στο νοσοκομείο. Προτίμησε όμως να κρατήσει τον πόνο του μέσα του και να μην τον εμπιστευτεί ούτε και στην επιστήθια φίλη του, Μαρία Μπακοδήμου, η οποία έμαθε για την κατάσταση του πατέρα του μόλις πριν από μία εβδομάδα.

Ο Φώτης μαζί με τον αδερφό του και την μητέρα τους, Μαίρη, γνωρίζουν ότι η κατάσταση του κυρίου Γιώργου είξαι ιδιαίτερα σοβαρή αλλά αισιοδοξούν ότι θα τα καταφέρει και πάλι και θα γυρίσει γρήγορα σπίτι του. ” Είμαι χαρούμενος που έχω δύο παιδιά που με αγαπάνε και νιώθω ασφάλεια”, είχε δηλώσει ο πατέρας του παρουσιαστή στην εκπομπή του.

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε