Παρασκευή, 19 Απρ.
16oC Αθήνα

To πρώτο video clip του Τρύφωνα Σαμαρά!

O Tρύφωνας Σαμαράς γύρισε το πρώτο του video clip για το τραγούδι Calendar girl. Πώς του φάνηκε αυτή η εμπειρία;

Ο Τρύφωνας Σαμαράς έπιασε το μικρόφωνο και σε συνεργασία με την Αλκμήνη Χατζηγιάννη (πρώην μέλος των Mystique), δημιούργησε το τραγούδι Calendar Girl.

Πώς αισθάνεται γι’αυτό; ”Μου άρεσε πολύ και αποκόμισα ωραία συναισθήματα από αυτή την εμπειρία, κυρίως γιατί ήταν κάτι τελείως διαφορετικό που το δοκίμαζα πρώτη φορά. Για να είμαι ειλικρινής, ήμουν αρκετά αμήχανος και αγχωμένος στην αρχή αλλά γρήγορα μπήκα στο ρόλο που μου ζητήθηκε. Το τραγούδι μου, μιλά για την ομορφιά της γυναίκας, που δεν στηρίζεται στην εξωτερική της εμφάνιση, αλλά πηγάζει μέσα από την ψυχή της”, δηλώνει στο περιοδικό ΗELLO!

Όσο για τον ρόλο του στο video clip λέει: ”Γενικότερα, το κόνσεπτ είναι πολύ εικαστικό, με αρκετές μεταμορφώσεις, τόσο στα χτενίσματα των μοντέλων που συμμετείχαν όσο και στα ρούχα που φόρεσαν. Αισθάνομαι πολύ χαρούμενος που ‘Eλληνες φίλοι σχεδιαστές – ανάμεσά τους και η Σίλια Κριθαριώτη, ο Βασίλης Ζούλιας και ο Βασίλειος Κωστέτσος – εμπιστεύθηκαν δικές τους δημιουργίες για το video clip. Ουσιαστικά, είχα το ρόλο του από μηχανής θεού, που ταξιδεύει μέσα στο χρόνο και συναντά τη γυναίκα σε σχέση που έχει εκείνη με τη μόδα μέσα στις διάφορες εποχές”.

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε