Πέμπτη, 28 Μαρ.
24oC Αθήνα

Tο σώμα του Μπάρκουλη στη διάθεση της επιστήμης

Tο σώμα του Μπάρκουλη στη διάθεση της επιστήμης

Πρόσφατα βγήκε στο φως της δημοσιότητας, το μυστικό που χρόνια κουβαλάει ο μεγάλος ηθοποιός…

… του θεάτρου και του κινηματογράφου, Ανδρέας Μπάρκουλης. Ο ηθοποιός αντιμετωπίζει πολλά προβλήματα υγείας που τα τελευταία χρόνια τον αναγκάζουν να μένει στο σπίτι και να ζει με την βοήθεια αναπνευστικού μηχανήματος.

Σύμφωνα με την Espresso, παρόλα αυτά, δεν δίστασε, γενναιόδωρα να προσφέρει το σώμα του στην ιατρική επιστήμη. Ο Ανδρέας Μπάρκουλης διαθέτει την κάρτα δωρητή σώματος πολλά χρόνια και καθόλου δεν παραξένεψε το γεγονός αυτό τους ανθρώπους του στενού περιβάλλοντός του.
 
“ Όταν μου είπε ο Ανδρέας ότι έχει ήδη στα χέρια του την κάρτα, δεν μου φάνηκε καθόλου περίεργο, δεν παραξενεύτηκα καθόλου. Το θεώρησα κάτι το φυσιολογικό, επειδή γνώριζα ήδη την αγάπη του για τους ανθρώπους.”, λέει η αγαπημένη του σύζυγος Μαρία. Η Μαρία μαζί με τον γιο του, τον μικρό Νικόλα είναι οι δύο άνθρωποι που αγαπάει όσο τίποτα στον κόσμο. 

Ωστόσο πολλοί είναι αυτοί που θέλουν να σταθούν δίπλα σε αυτό τον σπουδαίο άνθρωπο και καλλιτέχνη και μπαίνουν στην διαδικασία να τον αναζητήσουν στο τηλέφωνο. Ο Ανδρέας Μπάρκουλης, μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας, κρατάει τις επαφές του με τους παλιούς συναδέλφους και αναπολεί τις μεγάλες του στιγμές μέσα από συζητήσεις μαζί τους.

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε