Τρίτη, 23 Απρ.
21oC Αθήνα

Το σπίτι της Diane von Furstenberg!

Το σπίτι της Diane von Furstenberg!

Μια σχεδιάστρια του βεληνεκούς της Diane von Furstenberg δεν θα μπορούσε να έχει έναν συμβατικό τόπο κατοικίας!

Μια σχεδιάστρια του βεληνεκούς της Diane von Furstenberg δεν θα μπορούσε να έχει έναν συμβατικό τόπο κατοικίας!

Το αντισυμβατικό, μοναδικό σε κάθε του διάσταση διαμέρισμα-γραφείο της σχεδιάστριας στο Μανχάταν της Νέας Υόρκης είναι ένα ρετιρέ, το οποίο περιλαμβάνει ακόμη και δικό του κήπο με φυτεμένο γκαζόν και ψηλά χόρτα!

//

H Furstenberg δημιούργησε ένα μοναδικό ρετιρέ στο Μανχάταν στην κορυφή του κτιρίου που στεγάζεται η εταιρεία της. Δεσπόζει φυσικά η γυάλινη τζαμαρία που περικλείει την κρεβατοκάμαρα και ο φυτευτός κήπος έξω από αυτήν!

/

Περιστοιχισμένο από καρέκλες Franz West, το τραπέζι Émile-Jacques Ruhlmann στην κατοικία της Von Furstenberg λειτουργεί και σαν τραπέζι συσκέψεων και σαν τραπεζαρία. Μια γκραβούρα του Joan Miró, ένας πίνακας του Francesco Clemente και οικογενειακές φωτογραφίες κοσμούν το παράθυρο.

Ένα πορτραίτο της σχεδιάστριας από τον Andy Warhol δεσπόζει δίπλα σε vintage καρέκλες και ένα τραπέζι σε σχήμα δέντρου (αριστερά) ενώ ένας vintage Salvador Dalí καναπές κάνει ντουέτο με άλλο ένα πορτραίτο της από τον  Duong (δεξιά) Τα τραπεζάκια είναι της Alexandra von Furstenberg.

/

Το πορτραίτο της σχεδιάστριας είναι του Zhang Huan. Η Von Furstenberg δημιούργησε η ίδια το λεοπάρ χαλί για λογαριασμό της εταιρείας Rug Company. Η πολυθρόνα είναι Michael Graves.

Δες περισσότερες φωτογραφίες του σπιτιού στο TLIFE

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε