Πέμπτη, 28 Μαρ.
19oC Αθήνα

Το συγκινητικό μήνυμα της Θ. Απέργη λίγο πριν τον ελληνικό τελικό της Eurovision!

Το συγκινητικό μήνυμα της Θ. Απέργη λίγο πριν τον ελληνικό τελικό της Eurovision!

Δες τι έγραψε χθες βράδυ στο προφίλ της για τον αποψινό τελικό της Eurovision…

Το εισιτήριο για τη συμμετοχή της στη Eurovision στη Σουηδία με τα χρώματα της Ελλάδας θα διεκδικήσει απόψε η Θωμαή Απέργη με το “One Last Kiss” αντιμετωπίζοντας την Αγγελική Ηλιάδη, τον Alex Leon με την Georgina και τους Koza Mostra με τον Αγάθωνα Ιακωβίδη.

 

Λίγο πριν τη μεγάλη βραδιά του ελληνικού τελικού, η νεαρή τραγουδίστρια από την Τήνο έστειλε το δικό της μήνυμα στους φίλους της στο Facebook, λέγοντας ένα μεγάλο “ευχαριστώ” σε αυτούς που την πίστεψαν και της έδωσαν την ευκαιρία να συμμετέχει σε μια τέτοια διοργάνωση, αλλά και σε όλους τους συνεργάτες που έχει στο πλευρό της.

 

Διάβασε το συγκινητικό μήνυμα που ανάρτησε χθες βράδυ η Θωμαή Απέργη:

 

“Προσοχή η κίνηση αυτή δεν είναι κίνηση λαϊκισμού, δεν προσπαθώ να με ψηφίσει κανείς, έτσι και αλλιώς όσοι είχαν σκοπό να το κάνουν θα το κάνουν! Δεν ξέρω αν αύριο(σ.σ. Δευτέρα) είναι η πιο σημαντική μέρα στην μουσική μου πορεία που τώρα ξεκινά, ίσως είναι από την άποψη ότι θα εμφανιστώ μπροστά σε τόσα αυτιά & μάτια με μιας! Η καρδιά μου όμως δε θα χτυπάει λιγότερο ή περισσότερο από όσο όταν ερμηνευώ με τον Κώστα και το Γιώργο το in my solitude, έτσι όπως δάκρυσα την πρώτη φορά στην πρόβα μας.

 

Διάβασε όλο το μήνυμά της στο TLIFE

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε