Τρίτη, 23 Απρ.
21oC Αθήνα

Το τατουάζ του αδερφού της Ε. Μενεγάκη και η ιδιαίτερη σημασία του! Δες φωτογραφίες στο TLIFE

Μάθε αποκλειστικά στο TLIFE τι σημαίνει το τατουάζ που έκανε ο Θοδωρής;

Είναι νέος, ωραίος και αδερφός της βασίλισσας της πρωινής ζώνης. Ο Θοδωρής Μισόκαλος έχει όλα όσα χρειάζεται για να ασχολούνται τα μέσα συνεχώς μαζί του! Άλλωστε είναι συνέχεια στο πλευρό της αγαπημένης του αδερφής και είναι λογικό ο φακός να τον έχει απαθανατίσει σε πολλές προσωπικές του στιγμές του!

Πρόσφατα τον είδαμε να απολαμβάνει ξέγνοιαστες στιγμές σε παραλία της Νάξου, κατά την διάρκεια των διακοπών του με την Ελένη. Ο Θοδωρής  είναι γνωστό ότι σπουδάζει νομικές επιστήμες στην Αγγλία  και έχει έρθει στην Ελλάδα για να κάνει διακοπές και για να δει τους δικούς του, που του λείπουν πολύ!

Κάνοντας λοιπόν βουτιές και απολαμβάνοντας τον ήλιο του νησιού,  αποκαλύφθηκε και το τατουάζ που έκανε πριν από λίγο καιρό! Πολλοί βιάστηκαν να σχολιάσουν τον λόγο που το έκανε… Τι σημαίνει όμως για εκείνον;

Άνθρωπος από το στενό του περιβάλλον αποκαλύπτει στο TLIFE ότι το τατουάζ αυτό έχει μεγάλη σημασία για τον Θοδωρή: «Το έκανε στην Αγγλία στο Salamander tattoo studio. Έχει λίγο καιρό. Το έκανε για προσωπικούς λόγους και έχει μεγάλη σημασία γι’ αυτόν»

Διάβασε περισσότερα και δες φωτογραφίες στο TLIFE
 

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε