Πέμπτη, 18 Απρ.
19oC Αθήνα

Το τελευταίο αντίο στον επιχειρηματία Νίκο Γιγουρτάκη

Φίλοι και συγγενείς τον αποχαιρετούν στο κοιμητήριο Παλαιού Φαλήρου

Κηδεύεται αυτήν την ώρα στο νεκροταφείο Παλαιού Φαλήρου ο 30χρονος επιχειρηματίας Νικόλας Γιγουρτάκης. Πλήθος φίλων και συγγενών του αδικοχαμένου Νικόλα έχουν σπεύσει στο κοιμητήριο για να αποχαιρετήσουν το αγαπημένο παιδί της ”νύχτας”.

Ακόμα δεν έχουν γίνει γνωστά τα αίτια του θανάτου του 30χρονου. Όπως είπε στο TLIFE ο Φίλιππος Κουτσάφτης ”Αυτά θα τα δείξει το εργαστηριακό μηχάνημα. Εγώ είδα έναν άνθρωπο περιποιημένο, καθαρό κλπ. Δεν σημαίνει κάτι όμως αυτό. Ό,τι βγάλει το μηχάνημα. Θέλω να ‘μαι ξεκάθαρος σε αυτό. Εγώ είδα ένα γυμνασμένο παλικάρι που αρχικά δεν δείχνει να ‘χει κάνει καταχρήσεις”.

Η οικογένεια του Νικόλα είχε κάνει έκκληση σε όσους παρευρεθούν να μην φοράνε μαύρα ρούχα στην κηδεία του 30χρονου, γι αυτό και όλοι οι παρευρισκομένοι ήταν ντυμένοι στα λευκά. Ο θρήνος για τον χαμό του σπαράζει την καρδιά της μητέρας του, που έχει συνεχώς στο πλευρό της τον άλλο της γιο, Γιώργο, ενώ ο πατέρας του είναι συντετριμμένος αλλά και ενοχλημένος με όσα ακούγονται για τον γιο του τις τελευταίες ημέρες.

Η Αγγελική Ηλιάδη

Διάβασε περισσότερα και δες φωτογραφίες στο TLIFE

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε