Πέμπτη, 25 Απρ.
19oC Αθήνα

Το θαυματουργό μικρό μαύρο φόρεμα!

Το θαυματουργό μικρό μαύρο φόρεμα!

Τι κι αν οι γιορτές πέρασαν…Ένα μαύρο μικρό φόρεμα με μερικές glamour πινελιές μπορεί να σας βγάλει …ασπροπρόσωπες σε όλες τις εμφανίσεις σας!

Το έχουμε όλες οι γυναίκες στη ντουλάπα μας! Σήμερα σας προτείνουμε τρόπους για να κάνετε όσες διαφορετικές και εντυπωσιακές εμφανίσεις θέλετε,αλλάζοντας απλως, παπούτσια,ζώνες και κοσμήματα!

Το »μικρό μαύρο φόρεμα» που λάνσαρε το 1926 η θρυλική Coco Chanel, είναι η επιτομή της κομψότητας και δεν φεύγει ποτέ από τη μόδα!

Μικρό μαύρο φόρεμα Preen. Αυτό ή κάποιο άλλο φόρεμα είναι η βάση μας.Ας ξεκινήσουμε τη μεταμόρφωση.

Μια φαρδιά ζώνη είναι ιδανική διότι τονίζει τη μέση και τις γραμμές του σώματος και προσδίδει δυναμισμό στο ντύσιμο σας! Προτιμήστε ζώνες σε έντονα χρώματα ή υλικά όπως το κροκό ή το λουστρίνι για να κάνουν αντίθεση με το μαύρο!

Ζώνη σε μπλε ηλεκτρίκ Derek Lam

Η μόδα του χειμώνα μας καλεί να μεταμορφωθούμε σε ντίβες της Rock! Υιοθετήστε αυτό το look φορώντας το μαύρο σας φόρεμα με ένα leather-like κολάν και μποτίνια με τρούκς! Για πανωφόρι, ένα δερμάτινο jacket θα απογειώσει το στυλ σας!

Leather-like κολάν Topshop

Μποτίνια με τρούκς Guiseppe Zanotti

Δερμάτινο jacket με λεπτομέρειες από τρούκς Yves Saint Laurent

Δώστε ένα πιο wild και sexy ύφος στο ντύσιμο σας, ταιριάζοντας το μικρό μαύρο φόρεμα σας με ένα ζευγάρι γόβες ή ένα τσαντάκι με animal prints! Τολμήστε το! Είναι ένα από τα κυρίαρχα trends της σεζόν!

Γόβες με animal prints Christian Louboutin

Τέλος, για να είστε το disco girl της βραδιάς, φορέστε παπούτσια και αξεσουάρ από μεταλλιζέ υλικά! Το look σας θα είναι λαμπερό χωρίς να είναι υπερβολικό!

Μποτίνια Guiseppe Zanotti για το απόλυτο 80’ς look!

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε