Παρασκευή, 19 Απρ.
19oC Αθήνα

Το ”Θηρίο” μιλά στο TLIFE λίγες ώρες πριν από τον γάμο του!

Πού θα γίνει ο γάμος και ποιοι επώνυμοι θα παρευρεθούν σ’ αυτόν; Τι τραγούδι έγραψε για τη γυναίκα της ζωής του;

Το γνωστό σε όλους μας ”Θηρίο” ή αλλιώς Κώστας Δράκουλας, που πριν από λίγους μήνες σε συνέντευξη που έδωσε στο TLIFE μας συνέστησε τη γυναίκα της ζωής του, Γλυκερία, σήμερα μας αποκαλύπτει όλες τις λεπτομέρειες του γάμου τους και μιλά για τα συναισθήματά του λίγες ώρες πριν το μεγάλο γεγονός.

Η σχέση τους μετρά ήδη τέσσερα χρόνια και οι δυο τους είναι αχώριστοι και ερωτευμένοι όσο ποτέ. Η 24χρονη Γλυκερία που είναι αρκετά ντροπαλή, δεν θέλησε να κάνει κάποια δήλωση, μιας και δεν αισθάνεται άνετα με τα media. Αυτός μάλιστα, είναι και ο λόγος, που την ημέρα του γάμου και την ώρα που θα καταφθάσει στην εκκλησία η ίδια και ο Κώστας θα ήθελαν όλα να εξελιχθούν φυσιολογικά…

”Δεν θα ήθελα -αν και ξέρω ότι είναι λίγο δύσκολο- να την ”ενοχλήσουν” τα μέσα εκείνη τη μέρα. Φυσικά και έχει δεχτεί με ποιον είναι όλα αυτά τα χρόνια, αλλά τη συγκεκριμένη ημέρα θα θέλαμε, να μην την ενοχλήσει κανείς, μέχρι ν’ ανέβει τα σκαλιά της εκκλησίας και να έρθει σε μένα. Θα το προσπαθήσω με όμορφο τρόπο αυτό, χωρίς να προσβάλω κανέναν, γιατί τόσο καιρό τα Media με βοηθούν. Εμένα μ’ αρέσει αυτού του είδους η φασαρία, αλλά θα ήθελα να προσέξουν πώς θα συμπεριφερθούν σ’ εκείνη. Δεν είναι από πορσελάνη για να σπάσει, αλλά την ώρα που θα φτάσει το αυτοκίνητο στην εκκλησία και θα βγει, θέλω η Γλυκερία να δει εμένα, όχι μικρόφωνα… Θέλω δηλαδή να πω ”Αφήστε τη να το ζήσει, να την πάρω στα χέρια μου και μετά ας σας μιλήσει όση ώρα θέλετε”, δήλωσε στο TLIFE ο Κώστας.

Ο γάμος τους, λοιπόν, θα γίνει στον Άγιο Γεώργιο Περάματος, το Σάββατο 17 Σεπτεμβρίου, στις 8 το βράδυ και σύμφωνα με όσα μας είπε ο Κώστας, η νύφη δεν σκοπεύει ούτε να τον στήσει, αλλά ούτε να του πατήσει το πόδι. Εκτός βέβαια, αν του το φυλάει για έκπληξη…

”Εμείς θέλουμε απλά να παντρευτούμε! Δεν θέλουμε να κάνουμε τρελά πράγματα για να προκαλέσουμε ή να εντυπωσιάσουμε τους φίλους μας. Πέρα από το τυπικό, επίσης, μέρος του γάμου, παντρευόμαστε γιατί πιστεύουμε ότι αυτό αξίζει να το ζήσεις μία φορά -αν δεν το έχεις ζήσει, δεν μπορείς να μιλάς γι’ αυτό. Και θα το ζήσουμε το Σάββατο! Είναι και για τους δυο μας η πρώτη φορά που παντρευόμαστε κι ελπίζω η τελευταία! (γέλια) Θέλουμε να το απολαύσουμε. Γι αυτό και όλα είναι έτσι ακριβώς όπως θέλαμε εμείς. Θα είναι ένας γάμος κανονικός, κλασικός, με ό,τι αυτό συνεπάγεται.”

Διαβάστε όλη τη συνέντευξη στο TLIFE

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε