Τρίτη, 16 Απρ.
24oC Αθήνα

Το “θρίλερ” με τη φερόμενη ως σύντροφο του Τ. Μαυρίδη! Τι συμβαίνει τελικά;

Για τη σχέση της με τον πρώην σύντροφο της Έλενας Παπαρίζου μίλησε η φερόμενη ως νέα σύντροφος του Τόνυ Μαυρίδη.

Σε “θρίλερ” εξελίχθηκε η εμφάνιση της Τατιάνας Ελευθεριάδου στην εκπομπή του Alter, όπου κλήθηκε να μιλήσει για τα δημοσιεύματα που την θέλουν να είναι η νέα σύντροφος του Τόνυ Μαυρίδη. Η 19χρονη Θεσσαλονικιά άφησε να εννοηθεί ότι είναι ζευγάρι με τον πρώην της Έλενας Παπαρίζου, ενώ με παρέμβαση ενός στενού φίλου του έγινε λόγος για “στημένη” υπόθεση.

 

Πώς εξελίχθηκαν όμως τα πράγματα;

 

Η Τατιάνα Ελευθεριάδου μίλησε αρχικά στην εκπομπή “Πολύ Μπλα μπλα” και αποκάλυψε: “Με τον Τόνυ γνωριστήκαμε μετά το χωρισμό του μέσω κοινών γνωστών. Οι εικόνες μιλούν όμως από μόνες τους. Στον Τόνυ με εντυπωσίασε ο χαρακτήρας του, είναι ο άντρας που ξέρει τι θέλει και μπορείς να νιώσεις ασφάλεια μαζί του”.

 

Στην ερώτηση αν την έχει ενοχλήσει ότι ο Τόνυ έχει χωρίσει πρόσφατα από μια μακροχρόνια σχέση, η ίδια απάντησε: “Από τη στιγμή που η σχέση με την Παπαρίζου έχει τελειώσει, εμένα γιατί να με ενοχλεί” και πρόσθεσε: “Εγώ έκανα το πρώτο βήμα με τον Τόνυ και έτσι ξεκίνησε το ειδύλλιο. Τα δημοσιεύματα, όμως, που κυκλοφόρησαν δεν ήταν ό,τι καλύτερο για εμένα”.

 

Ενώ, αναφορικά με το αν την ενόχλησε η δήλωση που έκανε ο Τόνυ πριν λίγες μέρες στο STAR, όπου ανέφερε πως οι φωτογραφίες που κυκλοφόρησαν ήταν από το φλερτ μιάς βραδιάς, η Τατιάνα είπε: “Ο Τόνυ δεν κάνει σχέσεις της μιας βραδιάς”.

 

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε