Κυριακή, 5 Μαΐ
16oC Αθήνα

To TLIFE σε ένα διαδραστικό ταξίδι στον κόσμο των δεινοσαύρων!

Μια από τις πιο πολυσυζητημένες εκθέσεις του Μουσείου Φυσικής Ιστορίας του Λονδίνου ήρθε για πρώτη φορά, στην Αθήνα!

Οι πιο δημοφιλείς δεινόσαυροι της προϊστορίας ζωντανεύουν από τις 4 Δεκεμβρίου στο νέο εκθεσιακό χώρο, στον 4ο όροφο του The Mall Athens, στο Μαρούσι. Οι θρυλικοί γίγαντες κινούνται και βρυχούνται ρεαλιστικά, με τη βοήθεια της πιο προηγμένης τεχνολογίας, μεταφέροντας τον επισκέπτη χιλιάδες έτη πίσω στο χρόνο, ενώ μια σειρά από διαδραστικές δραστηριότητες τον καλούν να μπει σε ρόλο ερευνητή.

Πώς ζούσαν οι δεινόσαυροι; Τι έτρωγαν; Και πώς τα γνωρίζουμε όλα αυτά;

Ταξίδεψαν 3.000 χιλιόμετρα μέσα σε 6 νταλίκες πάνω από 10 μέτρα η κάθε μία! O γιγάντιος Baryonyx, βάρους 1440 κιλών, ανέβηκε σε ύψος 35 μέτρων μπροστά στα έκπληκτα μάτια των περαστικών! Μόνο το κεφάλι του T-Rex ζυγίζει 900 κιλά! Πάνω από 10 εξειδικευμένοι τεχνικοί του Μουσείου Φυσικής Ιστορίας συντονίζουν την επιχείρηση «Δεινόσαυροι στην Αθήνα»!

Σε έναν χώρο 850τ.μ., συγκεντρώνονται ενδιαφέροντα ομοιώματα απολιθωμάτων, εκθέματα που μπορεί να αγγίξει ο επισκέπτης, επιστημονικά ευρήματα και 10 από τα πιο θεαματικά hi-tech animatronics που έχουμε δει ποτέ, σε μία έκθεση που αποκαλύπτει όλα όσα οι επιστήμονες γνωρίζουν για το πώς κυνηγούσαν και τι έτρωγαν οι δεινόσαυροι.

Διάβασε περισσότερα και δες φωτογραφίες στο TLIFE

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε