Παρασκευή, 19 Απρ.
15oC Αθήνα

Το TLIFE στα backstage του Mega Star με την Μαρία Μπεκατώρου! Δες φωτογραφίες!

“Αναστάτωσε” το πλατώ του Mega Star η Μαρία Μπεκατώρου. Δες αποκλειστικές φωτογραφίες από τα γυρίσματα.

Σε ένα ρόλο έκπληξη βρέθηκε η Μαρία Μπεκατώρου στην εκπομπή Mega Star. Το TLIFE “τρύπωσε” στα παρασκήνια του γυρίσματος και σου εξασφάλισσε αποκλειστικές φωτογραφίες.

 
Η παρουσιάστρια του “Τηλεάστυ” που έχει μονοπωλήσει το ενδιαφέρον των media τον τελευταίο καιρό βρέθηκε στα γυρίσματα του εορταστικού επεισοδίου του Mega Star για τη γιορτή του Αγίου Βαλεντίνου και ανέλαβε ρόλο συμπαρουσιάστριας στο πλευρό της Κατερίνας Στικούδη.
 
Η εκπομπή που θα προβληθεί το Σάββατο θα φιλοξενεί μια συνέντευξη του Χρήστου Χολίδη σ’ ένα ερωτικό κλίμα που επιβάλεται λόγω της γιορτής των ερωτευμένων στις 14 Φλεβάρη. Ο Χρήστος θα κάνει μια φανταστική ερωτική εξομολόγηση στην Κατερίνα. Εκείνη τη στιγμή, όμως, εισβάλει ξαφνικά στο πλατώ η Μαρία Μπεκατώρου και τους “αναστατώνει” όλους.

Με πολύ κέφι και διάθεση η Μαρία παρέσυρε παρουσιαστές και συντελεστές στο δικό της ρυθμό και βρέθηκε κοντά στον Χρήστο Χολίδη με τον οποίο έχει αναπτύξη μια μεγάλη φιλία, μέσα από τη συμμετοχή της στο “Just the 2 of us”. Στην εκπομπή θα ακουστεί και το νέο τραγούδι του Χολίδη με τίτλο “Σ’ αγαπώ”.


 
Η Μαρία βρέθηκε από νωρίς στο χώρο του γυρίσματος, για να ετοιμαστεί και να περιμένει τον Χρήστο Χολίδη, που δεν ήξερε ότι θα την δει εκεί. Οι δυο τους πάντως, φαίνεται πως διασκέδασαν πολύ και χάρηκαν που συναντήθηκαν με την παρουσιάστρια της εκπομπή Κατερίνα Στικούδη.

 
Δες φωτογραφίες από τα backstage της εκπομπής:

Δες περισσότερες φωτογραφίες στο TLIFE!

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε