Τρίτη, 23 Απρ.
21oC Αθήνα

To TLIFE στη συναυλία της Βίσση για τον Παναθηναϊκό! Δες φωτογραφίες

Μια συναυλία εφιερωμένη στον Ερασιτέχνη Παναθηναϊκό έδωσε χθες το βράδυ στο ΟΑΚΑ η Άννα Βίσση. Δες ποιοι έδωσαν το παρών και ποιοι άλλοι καλλιτέχνες τραγούδησαν!

Μια συναυλία εφιερωμένη στον Ερασιτέχνη Παναθηναϊκό έδωσε χθες το βράδυ στο ΟΑΚΑ η Άννα Βίσση. Η γνωστή τραγουδίστρια ανέβηκε στη σκηνή μαζί με την Βέρα Μπούφη και τον Γιώργο Σαμπάνη και τραγούδησαν για τους φίλαθλους της αγαπημένης τους ομάδας.

 

Παρόλο που η προσέλευση δεν ήταν μεγάλη, καθώς παρακολούθησαν τη συναυλία περίπου 5.000 φίλοι του Παναθηναϊκού, η Άννα Βίσση έδωσε τον καλύτερο της εαυτό στη σκηνή. Η ίδια δήλωσε: “Είμαστε πιο λίγοι σήμερα… Δεν πειράζει. Η Ελλάδα περνάει δύσκολα, ο Παναθηναϊκός περνάει δύσκολα. Εμείς είμαστε εδώ για να τραγουδήσουμε για τον Παναθηναϊκό και όλους τους αθλητές του που αξίζουν συγχαρητήρια”.

 

Στο πλευρό της βρέθηκαν από την πρώτη στιγμή ο Ανδρέας Μικρούτσικος, η Αννίτα Πάνια και ο Νίκος Καρβέλας. Ακόμη, το “παρών” έδωσαν οι Γόντικας, Σισέ, Καραγκούνης και η πρωταθλήτρια ομάδα βόλεϊ των γυναικών.

Δες φωτογραφίες:

Τζιμπρίλ Σισέ

Αννίτα Πάνια

Με το κασκόλ του Παναθηναϊκού

Δες εδώ περισσότερες φωτογραφίες

 

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε