Τετάρτη, 17 Απρ.
19oC Αθήνα

Το TLIFE στην επιστροφή του Big Brother!

Δες φωτογραφίες από την πρεμιέρα…

Με παρουσιάστρια τη Ρούλα Κορομηλά, το Big Brother επέστρεψε στις οθόνες μας μετά από δέκα ολόκληρα χρόνια! Με το fan club της να δίνει δυναμικό “παρών” στο πλατό της εκπομπής, φορώντας μπλουζάκια που απεικόνιζαν τα μάτια της, η Ρούλα, ανανεωμένη, επέστρεψε στον παλιό καλό της εαυτό θα λέγαμε, ξανασυστήνωντάς μας το Μεγάλο Αδελφό…

Δεκατέσσερις παίκτες, δεκατέσσερις διαφορετικές προσωπικότητες άφησαν τη ζωή και την καθημερινότητα τους για να μπουν στο σπίτι του Μεγάλου Αδελφού, που βρίσκεται ακριβώς δίπλα από τα Studio Pro στο Πικέρμι.Οι κινήσεις τους όπως και στα προηγούμενα παιχνίδια θα καταγράφονται από κάμερες 23 ώρες το 24ωρο (εκτός από τις 06:00-07:00 κάθε πρωί) ενώ θα υπάρχουν δοκιμασίες τις οποίες θα πρέπει να ολοκληρώσουν με επιτυχία.

Προκλητικές, εκκεντρικές και ιδιαίτερες, οι παρουσίες που θα επιχειρήσουν να κρατήσουν το ενδιαφέρον του κοινού και θα αναμετρηθούν για να κερδίσουν το μεγάλο έπαθλο που φτάνει μέχρι και τις 200.000 ευρώ. Κι αυτό, γιατί όπως ανακοίνωσε η Ρούλα Κορομηλά, το χρηματικό ποσό που θα λάβει ο νικητής θα εξαρτηθεί και από το σε πόσες παρατυπίες θα υποπέσει.

Ο παρουσιαστής των backstage ξενάγησε το τηλεοπτικό κοινό στο εντυπωσιακό σπίτι που θα φιλοξενήσει τους 14 φιλόδοξους παίκτες. Ο αντικαπνιστικός νόμος μάλιστα, έφτασε και ως το σπίτι του Πικερμίου και πλέον οι παίκτες θα μπορούν να καπνίζουν μόνο σε έναν ειδικά διαμορφωμένο χώρο που βρίσκεται στην αυλή.

Οι παίκτες που καλούνται να απασχολήσουν το τηλεοπτικό κοινό και να διεκδικήσουν το χρηματικό έπαθλο έδωσαν ο καθένας το στίγμα του μέσα από μια ολιγόλεπτη συνέντευξη και ένα χαρακτηριστικό βίντεο.

Η πληθωρική Ελίνα που δήλωσε περήφανη για.. τα οπίσθια της, ο λαϊκός Γιώργος που μπήκε στο σπίτι χορεύοντας ζεϊμπέκικο, η Νικολέτα που δεν αφήνει έναν άντρα αν δεν έχει ήδη βρει τον αντικαταστάτη του, η φλύαρη Ντορέττα που δήλωσε πως είναι “loser”, o φιλάρεσκος Μιχάλης που αρνήθηκε να αποχωριστεί την πλούσια κώμη του, η τολμηρή Στέλλα που προτιμά τις παράνομες σχέσεις, ο πιστός Γιάννης που πληγώθηκε από το διαζύγιο των δικών του, η Νάρα από τη Βραζιλιά που χώρισε για να κάνει τη ζωή της, ο τυχερός Αλέξης που μπήκε στο σπίτι μετά από την ψηφοφορία των γυναικών συγκατοίκων του, ο… ερωτικός Ηλίας που μάλιστα δεν δίστασε να τραγουδήσει για τη Ρούλα Κορομηλά, η ευαίσθητη Εβελίνα από την Πολωνία, ο αθλητικός Αντώνης που αγαπά τα extreme sports και η μικρότερη της παρέας, Βαλεντίνα… 

Τελευταίος, μπήκε στο σπίτι ο 22χρονός Γιάννης, ένα αυθεντικό “κοπέλι” από την Κρήτη, μετά από επιλογή του ίδιου του Μεγάλου Αδελφού.

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε