Παρασκευή, 19 Απρ.
15oC Αθήνα

Το TLIFE στην παρουσίαση της σειράς “Με τα παντελόνια κάτω”! Δες ποιοι πήγαν

Το TLIFE στην παρουσίαση της σειράς “Με τα παντελόνια κάτω”! Δες ποιοι πήγαν

Διάσημες παρουσίες στη συνέντευξη Τύπου της νέας ελληνικής σειράς του Mega…

“Με τα παντελόνια κάτω” ετοιμάζονται να εμφανιστούν οι διάσημες Έλληνες ηθοποιοί που πρωταγωνιστούν στη νέα ελληνική σειρά του Mega που θα κάνει πρεμιέρα σε λίγες μέρες. Το TLIFE βρέθηκε στη συνέντευξή Τύπου και την παρουσίαση της σειράς και σου εξασφάλισε πλούσιο φωτογραφικό υλικό, αλλά και όλο το παρασκήνιο του event.
 
Λίγο μετά τις 12 το μεσημέρι στο ξενοδοχείο Park στο κέντρο της Αθήνας βρέθηκαν όλοι οι διάσημοι ηθοποιοί που θα συμμετέχουν στη νέα πολλά υποσχόμενη σειρά του Mega. Η Νικολέτα Καρρά, η Πηνελόπη Πλάκα, η Πηνελόπη Πιτσούλη, η Φωτεινή Τσακίρη, αλλά και ο Κώστας Βουτσάς ήταν από τους πρώτους που έφθασαν στην εκδήλωση.

/

 
Ακόμη το “παρών” έδωσαν και οι υπόλοιποι πρωταγωνιστές της σειράς ανάμεσά στους οποίους είδαμε τον Ιεροκλή Μηχαηλίδη, την Αριέττα Μουτούση, τον Πυγμαλίων Δαδακαρίδη, τον Μάριο Αθανασίου, την Ιζαμπέλλα Κογεβίνα, τον Ρένο Χαραλαμπίδη, την Μαρία Κωνσταντάκη και πολλούς άλλους.
 
Η ατμόσφαιρα λίγο πριν την παρουσίαση του πρώτου επεισοδίου ήταν ιδιαίτερα ευχάριστη με τους πρωταγωνιστές να ανυπομονούν να δουν ολοκληρωμένο το πρώτο επεισόδιο, αλλά και να συζητούν το ιδιαίτερα δύσκολο οικονομικό τοπίο που επικρατεί αυτήν την περίοδο.

Δες φωτογραφίες στο TLIFE

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε